Molnár a döntőt sem tartja kizártnak Fehérváron

Az Alba új centere azt mondja, hogy a négybe kerülésre mindenképpen reális esélyük lehet.

Az albakosar.hu interjúja:

Körmenden született és kezdett kosarazni, majd 18 évesen Sopronba igazolt. Négy évet töltött a hűség városában, aztán az Alföldre, Kecskemétre vezetett az útja. Három, a KTE-ben töltött szezon után igazolt Fehérvárra. Elmondása szerint egyértelműen az előrelépés reményében.

- Három szezont töltöttem Kecskeméten, az első nem volt sikeres, egy elhúzódó sérülés miatt két hónapot kihagytam. A 2017-18-as, valamint a 2018-19-es bajnokságra viszont jó szívvel emlékezem, előbb 10, majd 12 percet átlagoltam a meccseken. Jól éreztem magam a KTE kötelékében. Tavaly nyáron a válogatottban is bemutatkozhattam, Litvánia ellen, nagy élményt jelentett, hogy magamra ölthettem a címeres mezt. A bő keretnek immár másfél éve tagja vagyok, azonban a szűkítettbe ritkán férek bele, a célom az, hogy a folytatásban a létszámcsökkentésnek ne essek áldozatául a nemzeti együttesben – mondta Molnár Márton.

Fehérvárra egyértelműen az előrelépés jegyében szerződött. Marasztalta a KTE, valamint invitálta más, élvonalbeli együttes is, ám nem sokat gondolkodott klubunk ajánlatán.

- Bár a fehérvári csapat legutóbb nem hozta a várt eredményt, a 11. helyen végzett a bajnokságban, mégis meggyőződésem, szintet tudok lépni Fehérváron. A vezetőkkel folytatott személyes beszélgetések megerősítettek abban, jó döntést hoztam, amikor a váltás mellett döntöttem. Olyan együttesbe szerettem volna igazolni, amely komoly célokért küzd. Úgy gondolom, reális esélyünk lesz a négy közé kerülésre a következő idényben. Sőt, a döntőt sem tartom kizártnak, erre képesek lehetünk, ha minden jól alakul, és a tervezett erősítések összejönnek. Csorvási Milánnal ketten fogunk harcolni majd az ellenfelekkel a palánk alatt, biztosra veszem, hogy jól megfogjuk oldani ezt a pozíciót.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus