Muhammad Ali a Kaposvár újoncának példaképe

Mo Evans nem sokat tudott Magyarországról, amikor aláírta a szerződését, de azóta kutatómunkát végzett a témában. 

Mo Evans, a Kaposvár újonc légiósa beszélt magáról a delfinek.hu-n:

"Szüleim Leigh és Scott Evans, 2 öcsém van, Adam 18 éves, Harrison 15. A nagyobbik öcsém futballozik (amerikai focizik) a Tiffin Egyetemen Ohióban. Másik öcsém terepfutó jelenleg. Az egyetemen kisvállalati menedzsmentet tanultam. A kosárlabdával olyan szerencsém volt, hogy bejártam egész Észak-Amerikát, kosaraztam Kanadában, Kaliforniában, Floridában, Texasban. Több mint 20 államban jártam, mióta elkezdtem kosárlabdázni."

"Sportkarrierem során legszebb emlékem, amikor az utolsó évemben legyőztük az Államokban 3-dikként rangsorolt Indianai Egyetem csapatát. Karriercsúcsom 33 pont és 13 assziszt volt. Számos ok miatt választottam ezt az utat, hogy profi kosárlabdázó legyek. Először is mindig arról álmodtam, hogy majd a kedvenc játékomból éljek meg. Az is szempont, hogy így támogathatom a családom, hogy kényelmesebben éljünk.

"Mielőtt aláírtam a magyarországi szerződésem, szinte semmit nem tudtam az országról, de azóta végeztem némi kutatást, és olvastam a történetéről is."

"Szabadidőmben játszok, kirándulok, kerékpározok, vagy a barátaimmal töltöm az időt. Édesanyámon kívül Muhammad Ali a példaképem. Kedvenc filmem a 300. Kedvenc könyvem: Margaret Peterson Haddix - Among the Hidden, ami egy regény a jövőről a túlnépesedés problémájáról. Zenében a Reggae, Jazz, HipHop, R&B jön be."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus