Nagyon kapós volt a DEAC kispadja, sokan szerették volna

Berényi Sándor bejelentése után csak kapkodták a telefont a vezetők.

A DEAC szezonzáró ünnepségén a kosárlabdázókat az „Év legnépszerűbb szakosztály” díjjal tüntették ki. Az együttes ügyvezetője elmondta, ez az elismerés is mutatja, jó úton járnak, de van még feladat bőven, valamint értékelte az elmúlt bajnoki évet is - Becsky István adott interjút a debsport.hu-nak.

"Három lehetőséget is számításba vettünk, gondolkoztunk tapasztalt magyar, külföldi edzőkben, végül a harmadik mellett döntöttünk. Mint annak idején Sanyi (Berényi Sándor) is fiatalon megkapta a lehetőséget, Kovács Adriánnak is megadtuk, azért is döntöttünk így, mert ez áll legközelebb a Debreceni Egyetem és a DEAC szellemiségéhez. Adrián ugyan nem debreceni, de már harmadik szezonját kezdi meg a klubnál, nagyon jó a kapcsolata az edzőkollégákkal, játékosokkal, szurkolókkal, szakmailag képzett, folyamatosan bővíti tudását, megérett arra, hogy kipróbálja magát az élvonalban" - mondta Becsky István ügyvezető.

"Csak kapkodtuk a telefonokat Sanyi bejelentése után, olyan sokan szerettek volna leülni a DEAC kispadjára. Szinte minden lehetőséget megvizsgáltunk, nem szerettünk volna kapkodni edzőkérdésben, szándékosan lassítottam is a dolgot, nehogy elhamarkodott döntést hozzunk. Úgy gondolom, a legjobb megoldást választottuk Kovács Adrián kinevezésével" - tette hozzá.

A teljes cikk erre a linkre kattintva megtekinthető!

fotó: deacbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus