Nem zárkózik el a Sopronból való visszavonulástól Supola Zoltán

Jól érzi magát a városban, amely szerinte imádja a kosárlabdát. 

fotó: Wölfinger Béla / sakc.hu

Supola Zoltánnal, a Soproni KC motorjával a MindiGO Sport készített interjút - a teljes beszélgetés ide kattintva olvasható, mi egy részletet közlünk belőle:

- Az utóbbi évből azt tudom kiemelni, hogy megvertük a brillírozó Falcót, ráadásul az utolsó meccsen a Szolnokot is, szóval, szépen meneteltünk, de aztán a vírushelyzet megállított bennünket.

- Elég sokat hallani a „soproni flow”-ról…

- Nem véletlenül. Nagyon szeretek Sopronban lenni. Gyönyörű hely, és ki is tudok kapcsolódni. Népszerű a kosárlabda, az egész város imádja. Bárhová megy az ember, biztos találkozik olyannal, aki jár a meccsekre. Sokat adnak a csapatnak a nézők, és gyakran meg is ünnepelnek. Amikor a Szolnok ellen zárt kapuk mögött játszottunk, az arénán kívül összegyűltek, és onnan szurkoltak nekünk. Volt, aki az ablakon leskelődött, volt, aki telefonon követte a mérkőzést, de hallottuk őket bentről, és nyerni tudtunk. Meg is ragadom az alkalmat, hogy üzenjek nekik: nagyon köszönjük a támogatásukat, sokat jelent az együttesnek! Jöjjenek a következő idényben is szurkolni, és lendítsenek át bennünket a nehéz helyzeteken.

- Ha LeBron James-t nézzük, ő olyan, mint a jó bor, ahogy korosodik, egyre jobb lesz. Ezzel nem a korát firtatom, de muszáj megkérdeznem: Sopron lehet a végállomás?

- Nem tudom, hogy az lesz-e, mert mindig csak 1-2 évre előre tervezek. Hogyha később is ilyen jól fogom magam itt érezni, akkor nem zárkózom el a gondolattól, de ez még odébb van. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus