Okorn: Fontos csatát nyertünk, de a háború még nem dőlt el

Nyilatkozatok a szerdai három NBI/A-s mérkőzésről. 

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 85-85

Dragan Aleksic: Kemény, hajtós meccs volt, más összetételű, más játékot mutató Falcora számítottunk, amely tulajdonképpen azzal nyert, hogy jobban szedte a támadólepattanókat, pedig sokszor igazi center nélkül játszott. Még sok van hátra, megyünk tovább. Készülünk a hátralévő két középszakaszbeli meccsre és természetesen a playoffra.

Gasper Okorn: Kemény, férfias, egylabdás mérkőzést játszottunk Szolnokon, és a végén nekünk volt meg az a bizonyos labdánk a győzelemhez. Nagyon fontos csatát nyertünk meg, de a háború kimenetele még mindig nem dőlt el.

DEAC - Atomerőmű SE 84-72

Berényi Sándor: Győzelmünk kulcsa a védekezés volt, emellett a második félidőben feljavultunk lepattanózásban. Jahenns Manigat hosszú sérülése után jó játékkal tért vissza, Velkey János pedig a kispadról szállt be remekül a mérkőzésbe.

Dzunics Braniszlav: Megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a DEAC. A hazaiak nagyobb energiával kosárlabdáztak, minden játékelemben felülmúltak minket.

Velkey János: Igyekeztem felvenni a ritmust védekezésben, és erőt adni a csapatnak, és támadásban is sikerült elkapnom a fonalat. Nagyon boldog vagyok, hiszen csapatként arattunk ma győzelmet.

Ladontae Henton: Nem működött megfelelően a védekezésünk, ellenfelünk pedig keményen játszva felőrült bennünket. Ezen múlott a győzelem.

Sopron KC - KTE-Duna Aszfalt 83-79

Sabáli Balázs: Rosszul kezdtük a mérkőzést, de az első öt perc után összeszedtük magunkat. Hamar elvesztettük Warnert, akinek a helyén Molnár Marcell nagyon jól teljesített, és ki kell emelni a dupla-duplát elérő Gordont is, aki pár napja még csak sántikált. A félidőre nagy előnyt építettünk ki, amelyet a harmadik negyedben leadtunk, de Dénes Gábor triplája a végén olyan lökést adott, hogy nem veszíthettük el a találkozót. Küzdünk tovább, a célunk továbbra is az, hogy bejussunk a rájátszásba.

Forray Gábor: Dénes Gábor triplája volt az a fordulópont, amely eldöntötte a mérkőzést. A második negyedet elrontottuk, de vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A második félidőben sok eladott labdánk volt, de végig meccsben maradtunk és ismét szoros végjátékban maradtunk alul.

Molnár Marcell: Sok a sérültünk, és a mérkőzés elején elvesztettük Angelo-t is, így nehéz helyzetbe kerültünk, de jól oldottuk meg a feladatot. Hamar kezünkbe vettük az irányítást és végül szoros végjátékban, mi kerültünk ki győztesen.

Mészáros Máté: Jól kezdtük a mérkőzést, de az első öt perc után feljavult a Sopron és átvette a vezetést. Nagyot küzdöttünk, de a végén Dénes Gábor triplája lezárta a találkozót. Gratulálok a Sopronnak!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus