Okorn köszönetet mondott a szurkolóknak, Zollner elnézést kért tőlük

A Körmend morálisan gödörben van - Bencze Tamás szerint a ZTE nem a tervezettek szerint játszott, néhány légiósa mintha már máshol járna. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend 94-70

Gasper Okorn: Szeretném megköszönni a szurkolóknak a támogatásukat, óriási hangulatot varázsoltak a csarnokba. Ugyanígy elismerés illeti a játékosaimat is, akik végig nagyon okosan, taktikusan kosaraztak. Úgy tűnhetett, hogy könnyű dolgunk volt, azonban ez csalóka, hiszen mindenki vállvetve harcolt. Ez a siker a csapat diadala volt. Beszédes, hogy Govens sokáig nem szerzett kosarat, azonban mindig akadt helyettese, aki betalált. Próbáljuk a győzelmet helyén kezelni, ezért nem is foglalkoztunk azzal, hogy 22 ponttal kellene felülmúlni a Körmend együttesét. Örülök, hogy a második hely megvan, jelenleg elégedett vagyok a helyzetünkkel és a mutatott formánkkal is.

Matthias Zollner: Először is gratulálok a Falcónak, azt játszották, amit kell. Több mint 20 tiszta dobást rontottunk, ráadásul ellenfelünknek rengeteg könnyű kosarat engedélyeztünk. A Falco pedig jó csapat, hogy ezt kihasználja, ráadásul a kispadjuk is hosszabb volt. Sajnos nálunk egyre több a probléma, Németh Ákos hiányát megéreztük, sokkal szűkebb rotációval dolgozhattunk. Morálisan mélyen, úgy is mondhatjuk, hogy gödörben vagyunk. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól és feledtetni akarjuk ezeket a kisiklásokat az utolsó, hazai mérkőzésünkkel.

Váradi Benedek: Óriási hangulat volt a meccsen, köszönjük a szurkolást. Nagyon jó ritmusban játszottunk, a lepattanók megszerzésében is kiválóak voltunk. Mi voltunk a középszakasz legjobbjai, hiszen 8-ból 7 meccset is megnyertük, nagyon jó passzban megyünk be a rájátszásba!

Xavier Thames: Sajnos nem sikerült megvalósítani, amit elképzeltünk. Jobb volt az ellenfél, minden csapatrészben. Nem adtuk fel még, küzdeni fogunk és mindent megteszünk a következő mérkőzésen a győzelemért.

DEAC - Zalakerámia ZTE KK 100-79

Berényi Sándor: A lepattanócsatát végig kontrolláltuk, és annak ellenére, hogy nem mindig voltam elégedett a látottakkal, tetszett, hogy küzdöttek a fiúk. Örülök, hogy kezdő irányítónk hiányában is magabiztos győzelmet tudtunk aratni.

Bencze Tamás: Rosszul kezdtünk, pontatlanok és egyoldalúak voltak a támadásaink. A centereken keresztül terveztük szervezni a játékot, ehhez képest a két hátvédünk harmincnégy támadást fejezett be, míg a centereink tizenhármat. Néhány légiósomon azt érzem, hogy fejben már máshol járnak.

Polyák László: Fordulók óta élet-halál harcot vívunk a playoffért, boldog vagyok hogy nyertünk. A második negyed elején kicsit megfogott minket a zóna, de ezt leszámítva végig kontrolláltunk.

Szabó Zsolt: Dekoncentráltan kezdtünk, az üres dobásaink is kimaradtak, ennek köszönhetően a folytatásban minden hiba végzetesnek bizonyult.

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus