Okorn szerint a Falco védekezése mostanában nagyon gyenge

Győzni tudott a Szombathely, de a vezetőedző nem teljesen elégedett. 

fotó: hunbasket.hu

Kedd este 98-96-ra nyert Kecskeméten a Falco, ezzel két vereség után javítani tudott a bajnokságban. A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Váradi Kornél, KTE: Gratulálok a Falconak, és az öcsémnek is, extra teljesítménnyel segítette ma nehéz helyzetben lévő csapatát. Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. 72 óra alatt két olyan meccset játszottunk, ami nagy energiákat emésztett fel. Egy négy hosszabbításos mérkőzés után szoros meccset tudtunk játszani a Falcoval, ezért nagyon gratulálok a csapatomnak Küzdöttünk végig, egylabdás meccs volt ez is. Fontos lesz, hogy szombaton visszatérjünk a győzelem útjára az OSE ellen.

Gasper Okorn, Falco: Minden erőnkkel azon voltunk, hogy ma nyerjünk, és ez sikerült, ezt a feladatot teljesítettük. Viszont a védekezésünk nagyon gyenge az elmúlt időszakban, ezen mindenképpen változtatnunk kell, ha eredményesek akarunk lenni majd a rájátszásban. Kifogásnak tűnhet, de nem az, hogy rengeteg meccset kellett játszanunk az elmúlt hónapokban, és a játékosokon érződik a fáradtság. Igyekszünk mindent megtenni, hogy egy veszélyes Falcoval találják szembe magukat az ellenfelek a folytatásban, ám ehhez sok munkára lesz szükségünk, főleg a védekezésünket kell jelentősen feljavítani.

Kemal Karahodzics: Először is szeretnék gratulálni a Falconak. Mindent megtett a csapat, hogy nyerni tudjunk ma, nüanszok döntöttek. Kár lenne hosszasan búslakodni, szombaton ismét fontos mérkőzés vár ránk az Oroszlány ellen. Mindenképpen győzni szeretnénk, és javítani a mérlegünkön.

Kyan Anderson: Kemény meccseket játszottunk az elmúlt időszakban. Tudtuk, hogy Kecskeméten sem lesz egyszerű dolgunk, de sikerült nyernünk, mert most valamivel jobban ment talán a védekezés az előzőekhez képest. Örülünk, hogy sikerült nyerni két vesztes mérkőzés után.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus