Perry: A többiek bíztak bennem

A Szolnok irányítója szerint szerencsére beesett az utolsó dobása, így el tudták venni a Falco hazai veretlenségét. 

Óriási meccset játszott szerda este egymással az első két helyen álló Szolnok és Falco Szombathelyen, Dragan Alekszics csapata pedig 86-85-ös győzelmével el tudta venni a Vas megyeiek nagyon régóta tartó hazai veretlenségét. Az utolsó dobást Kendrick Perry süllyesztette el öt másodperccel a vége előtt 85-84-es Falco-vezetésnél, őt kérdeztük erről.

"Nagyon színvonalas és élvezetes mérkőzést játszottunk, mindkét csapat jól teljesített. Megnyugtató előnyünk volt pár perccel a vége előtt, de végrehajtottak néhány nagy játékot és át tudták venni a vezetést. Aztán az utolsó játéknál az edző és a csapattársak is bíztak bennem, hogy képes leszek jó játékot csinálni, nekem adták a labdát és szerencsére beesett a dobás, majd meg tudtuk őket állítani a végén" - mondta a Kezdő5.hu-nak Perry.

"Az előszezon óta kőkeményen dolgoztunk azért, hogy megszerezzük és kiharcoljuk az első helyet, ez sikerült. Szerintem ez óriási előny lesz majd a rájátszásban a hazai pályánk és a szurkolóink miatt. Izgalmasnak ígérkezik a playoff. A fő célunk most viszont az, hogy továbbra is jó kosárlabdát játsszunk, meg akarjuk tartani azt a energiát, lendületet, ami az utóbbi mérkőzéseken jellemzett bennünket, ezzel a momentummal akarunk nekimenni a rájátszásnak" - tekintett előre a légiós.

fotó: FIBA

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus