Ramirez látott pozitívumokat az Alba játékában

Értékelések a vasárnapi két NBI/A-s mérkőzésről.

Zalakerámia ZTE KK - Alba Fehérvár 89-83

Bencze Tamás: Amikor a vendégek tíz ponttal vezettek, nem ijedtünk meg. Zeno ebben az időszakban remekelt, belőle nem tudtunk felkészülni. Látszott ugyan a fáradtság a fiúkon, de a közönség lelkes buzdítása közepette átlendültünk a holtponton, és óriási elszántsággal játszva nyertünk. 

Jesús Ramírez: A végére egy kicsit szétesett a védekezésünk, a hazaiak pedig összeszedettebbek voltak, fontos lepattanókat szedtek és jól dobtak. Sajnálom, hogy kikaptunk, ennek ellenére láttam pozitívumokat a játékunkban.

JP Auto - JKSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 73-67

Nikola Lazics: Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, amelyet rosszul kezdtünk. Az első félidőben tizenöt eladott labdánk volt, s a Falco nagyon agresszívan játszott. Az utolsó öt percben viszont szinte hiba nélkül támadtunk és védekeztünk, ennek köszönhetjük újabb sikerünket. 

Gasper Okorn: Harminc percig jól játszottunk, megvalósítottuk azt, amit elterveztünk. Azután viszont sok hibát követtünk el, s amikor Pitts egy támadásból háromszor dobhatott triplát, s végül betalált, megfordult a mérkőzés.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus