Ramirez nem tudja, hogy mi történt, Tóth szerint okosabb volt az Olaj

Mandics és Juhos is elnézést kért a szegedi szurkolóktól - Sabáli a győzelemnek örül, a mutatott játékkal nem elégedett - Fekete szerint most ott van a legjobbak között a Kaposvár.

Sopron KC - JP Auto - JKSE 78-67

Sabáli Balázs: A győzelemnek örülök, a mutatott játékkal azonban korántsem lehetek maradéktalanul elégedett. Az első félidőben sok pontot kaptunk olyan szituációkból, amilyenekre előre készültünk, de Rakics és Alekszandrov így is be-betalált távolról. A második félidőre jóval agresszívebb védekezéssel jöttünk ki, ekkor sikerült is nagyobb előnyt szerezni. Wesley Gordon nagyon sokat tett ezért a győzelemért, de egy olyan csapat ellen, amely palánk alatt meggyengült, sokkal tudatosabban kell játszani. A Jászberény a sérülések ellenére is bebizonyította, miért áll ott ahol, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban, azt pedig nagyon remélem, hogy fogunk még ennél jobban is játszani.

Nikola Lazics: Gratulálok a Sopronnak, teljesen megérdemelten nyert. Játékosai, mivel nagyon sok támadó lepattanót engedtünk nekik sokszor jutottak második, időnként harmadik esélyhez. A harmadik negyedben volt egy nagyon jó szakasza ellenfelünknek, azzal el is döntötte a meccset. Nem vagyunk könnyű helyzetben, eleve Pantelics nélkül érkeztünk, most egy másik kulcsjátékosunk, Coleman is megsérült, de megyünk tovább.

Wesley Gordon: Nagy energiákat mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében mind a támadó, mind pedig a védő oldalon, csapatként játszva tudtunk győzni.

Cseh György: Gratulálok a Sopronnak, jobb volt, teljesen megérdemelten nyert. Magas játékosaival nem tudtunk mit kezdeni a palánkok alatt, nagyon sok támadó lepattanót szereztek. A harmadik negyedben volt egy nagyon jó öt percük, akkor elhúztak, és eldöntötték a meccset. Nem könnyű a helyzetünk, dolgozunk tovább.

Kaposvári KK - DEAC 103-79

Fekete Ádám: Mindenki láthatta, hogy milyen energiákat mozgósítottunk a győzelem érdekében. Kellő önbizalommal érkeztünk az előző meccsek miatt, az utóbbi nyolc meccsünkből hatot megnyertünk. A védekezésben eljutottunk egy olyan szintre, hogy tovább tudtunk lépni. Van egy működő hierarchia a csapatunk belül, ezt pedig mindenki elfogadta. Ezzel a győzelemmel bizonyítottuk, hogy most ott vagyunk a legjobb csapatok közt. A szurkolóink, akik ráadásul idegenbe is rendre elkísérnek bennünket, ezúttal is fantasztikusak voltak.

Berényi Sándor: Az első félidőben teljesen más volt a játékunk, mint a folytatásban. Akkor már nem csapatként kosárlabdáztunk, így alakult ki a nagyobb különbség. Kaposváron nagyon nehéz nyerni, ha valaki akkor mi tudjuk ezt. Teljesen megérdemelten nyertek a hazaiak. Tragédia ugyanakkor nem történt, ahhoz azonban, hogy előre tudjunk lépni, szükségünk van idegenbeli győzelemre is. Gratulálok a Kaposvárnak, teljesen megérdemelt a sikerük, a szurkolók pedig fantasztikus hangulatot teremtettek!

Reggie Johnson: Nagyon nehéz, fizikális mérkőzés volt. Keményen meg kellett küzdenünk a sikerért, de igazi csapatként harcoltunk és így tudtunk nyerni.

Ivosev Tamás: Nagyon harcos meccs volt. Gratulálok a Kaposvárnak, igazi csapatmunkával, megérdemelten szerezték meg a győzelmet. Az első félidőben még kontrolláltunk a kaposváriak gyors indításait, ez a másodikban már a figyelmetlenségünk miatt nem sikerült. Vissza kell találnunk oda, ahol a meccs előtt voltunk és fontos, hogy idegenben is tudjunk meccset nyerni a folytatásban.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Egis Körmend 62-83

Andjelko Mandics: Elnézést kérünk a szurkolóinktól, katasztrófális meccs volt. Az első pár percben kihagytunk pár dobást, akkor még jól védekeztünk, az egész meccsen 36%-al dobtuk a kétpontosokat, ez mindent elmond.

Mathias Zollner: Az első három negyedben jól játszottunk és kevés ponton tartottuk a Szegedet, ez volt a győzelmünk kulcsa.

Juhos Levente: Nehéz bármit mondani, egész héten gyakorolunk, Mandics mester jól felkészít bennünket, aztán ebből semmi nem valósul meg szombaton. Négy éve vagyok itt, de ennyire reménytelen meccset talán még nem játszottunk. Elnézést kérek a szurkolóinktól, és köszönjük nekik a biztatást, még ebben a nehéz helyzetben is mellettünk vannak, sokat jelent számunkra!

Ferencz Csaba: Fontos volt, hogy így játszunk ezen a meccsen, örülök, hogy sikerült nyernünk. Ugyanakkor remélem, a Szeged valahogy kimászik ebből a gödörből, mert szükség van rájuk az A csoportban, sok sikert kívánok a Szedeáknak a folytatásban!

Szolnoki Olaj KK - Alba Fehérvár 76-66

Dragan Aleksic: Nagyon nehéz mérkőzés volt ez ma este, de a végjátékban okosan játszottak, gratulálok a játékosaimnak.A szurkolókkal együtt nyertük meg ezt a mérkőzést, kritikus percekben adtak nekünk nagyon sok energiát amivel átlendítették a csapatot.

Jesus Ramirez: Gratulálok a Szolnoknak. Nem tudom mi történt az utolsó 2 percben, talán elfogyott a levegő vagy a koncentráció. A másik probléma a lepattanózás volt, amin javítanunk kell mindenféleképpen.

Vojvoda Dávid: Nagyon nagy győzelem ez a mai számunkra. Mindenki aki pályára lépett a maximumot hozta ki magából. Nagyon sok energiát adtak a szurkolók is nekünk. Voltak ugyan hibáik, de nyertünk és ez a lényeg.

Tóth Péter: Nehéz ilyenkor mit mondani. Sokat hibáztunk és a végjátékban a Szolnok sokkal okosabban játszott, mint mi.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK 93-81

Dzunic Branislav: Elég hullámzó volt a játékunk, sok energiát tettünk bele a mérkőzésbe, ugyanakkor sok hibával is játszottunk, főleg a védekezésben voltak hiányosságaink. Azt vettem észre, hogy amikor megtaláltuk a ritmust a védekezésben több dobóhelyzetünk is akadt, amiket jobb százalékkal fejeztük be, mint az első félidőben. Szeretnék gratulálni a fiúknak, mert óriási energiával játszottak.

Bencze Tamás: Gratulálok a Paksnak, megérdemelten győztek. Úgy gondolom, hogy részsikereket értünk el a mérkőzésen, az első célunk egyértelműen az volt, hogy a védekezésünket javítsuk. Az első negyedben és a harmadikban is 30 pontot kaptunk, azt lehetett észrevenni, hogy amikor nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk akkor azt ki tudta használni az ASE. Pontatlanul játszottunk és az agresszív védekezésük felgyorsította a játékot. Köszönjük a szurkolóknak, hogy elkísértek minket és végig bíztatták a csapatot, javulni fogunk, ez biztos.

Nicholas Faust: Azt gondolom, hogy az egerszegi csapat az első félidőben jól játszott, jó dobószázalékkal dolgoztak. Mi ugyanakkor nem tudtuk bedobni az üres helyzeteket, amiket kidolgoztunk. A második félidőre feljavult a védekezésünk és azokat a dobásokat, amiket kihagytunk sikerült pontra váltanunk. Örülök neki, hogy sikerült nyernünk.

Bellott-Green Tyrell: Rosszul sikerült kezdeni a mérkőzést, az első negyedben nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, a második etapban azonban sokat javult a játékunk, viszont a második félidőben visszaesett a teljesítményünk, ami végleg eldöntötte a mérkőzést.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus