Ramirez: Szomorú, hogy vereséggel zártunk, de...

Andjelko Mandics szerint nem mondhatni, hogy szép meccs lett volna az Alba-Szedeák.

Alba Fehérvár - Naturtex-SZTE-Szedeák 64-70

Jesús Ramírez: Szomorú, hogy vereséggel zártuk a szezont, de a fiatalok tudtak olyan jó teljesítményt nyújtani, ami a következő szezonra nézve pozitív lehet, hiszen sok tehetséges játékosunk van.

Andjelko Mandic: Nem mondhatni, hogy szép meccs lett volna, inkább a küzdelem dominált. Rossz ritmusban kezdtünk, támadó lepattanókat vesztettünk, de visszajöttünk a meccsbe, köszönhetően az agresszív védekezésünknek, valamint tudtunk könnyű kosarakat szerezni. Remélem ez a győzelem lendületet ad a folytatásra.

Sodiq Awogbemi: Az első negyed rendben volt, a második is, a harmadikban sem volt különösebb gond a védekezéssel. Az utolsó tíz percben viszont igen, nem kommunikáltunk elég jól, ez okozta a vereséget. Annak viszont örülök, hogy ismét pályán lehettem a felnőttek között az élvonalban.

Aleksandar Ponjanovic: Nem kezdtünk jól, nem volt elég intenzív a játékunk, a meccs ezen időszakában, az első félidőben jobb volt az Alba. A nagyszünet után feljavultunk, agresszívebben védekeztünk, gyorsindítások után könnyű kosarakat szereztünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus