Ramirez: "Támadásban és védekezésben is a saját játékunkat játszottuk"

Alekszics szerint megilletődött volt a Szolnok - Csirke úgy érzi, így kell indítani egy bajnokságot - Mandics szerint nem lehet így kezdeni egy meccset.

Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák 103-73

Csirke Ferenc (Pécsi VSK-VEOLIA): Így kell indítani a bajnokságot, ahogy a fiúk azt az első negyedben tették. Ez után a nagy különbség óhatatlanul eredményezett egy kisebb hullámvölgyet, azt hittük már megvan a mérkőzés. A második negyedtől a Szeged is elkezdett jobban játszani és vissza is jött a meccsbe, de a nagyszünet után már nem adtunk esélyt a vendégeknek. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan kijöttek. Legközelebb csak két hét múlva játszunk, így ismét a felkészülésé lesz a főszerep.

Andjelko Mandics (Naturtex-SZTE-Szedeák): Gratulálok a Pécsnek! Ellenfelünk egy minőségi csapat, amellyel szemben nem lehet így kezdeni, mert kihasználja ezeket a hibákat. A védekezésünk nem működött ma, hiába voltunk támadásban önmagunkhoz képest jobbak.

Horti Bálint (Pécsi VSK-VEOLIA): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést biztos vezetést szereztünk. A második negyedben a Szeged felpörgött és meg is nyerte ezt a játékrészt, nyitott volt a mérkőzés. A szünet után az öltözőből keményen és agresszívan jöttünk ki, és a legjobb arcunkat mutatva magabiztosan hoztuk a végén a meccset.

Brian Asbury (Naturtex-SZTE-Szedeák): Nagyon rosszul kezdtünk. Bár volt időszak amikor visszajöttünk a meccsbe, ez kevés volt. Remélem a folytatásban javítani tudunk.


Szolnoki Olaj KK - Alba Fehérvár 80-100

Dragan Alekszics (Szolnoki Olaj KK): Először is gratulálok az Alba csapatának. Nagyon nehéz mérkőzést tudunk magunk mögött. A játék minden elemében gyengébbek voltunk. Különösen a védekezésünk. A kettő-kettő elleni védelmünk, a lepattanók megszerzése, a támadások felépítése mind elmaradt az ellenfelünk játékától. Megilletődöttségünk mögött talán az is állhat, hogy többen is első alkalommal tapasztalhatták meg, milyen a Tiszaligeti Csarnokban játszani a szolnoki közönség előtt. Dolgozunk tovább!

Jesús Ramirez (Alba Fehérvár): Mindig nehéz egy szezonnyitó mérkőzés. Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel. A győzelmünket sokban köszönhetjük, hogy jól lepattanóztunk, támadásban és védekezésben a saját akaratunkat tudtuk érvényesíteni. Nem hagytuk, hogy a Szolnok a saját játékát játssza.

Nemanja Krsztics (Szolnoki Olaj KK): Nagyon kemény mérkőzés volt. Már az elején lemaradtunk és párszor nekifutottunk, hogy felzárkózzunk, igazából egyszer sem sikerült. Gyengén védekeztünk és kaptunk pár könnyű kosarat is. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk ebből a fantasztikus légkörből meríteni és nyerni. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen varázslatos atmoszférát teremtettek a Tiszaligetben. Reméljük, hogy legközelebb győzelemmé tudjuk kovácsolni a szurkolótábortól felszabaduló irtózatos erőt.

Luka Markovics (Alba Fehérvár): Extrát hozott az egész csapat, amely különösen támadásban látszódott meg. Nagyon jól dobtunk és fel tudtuk venni a versenyt védekezésben is. Ljubicsics játéka rendkívüli volt, a győzelem nagy részben köszönhető neki. Ezzel együtt az egész csapatot dicséret illeti.

Forrás - hunbasket.hu
Fotó, Slide - albakosar.hu, Simon Erika

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus