Ramo Rizvic: Mindig van hova fejldőni

Az OSE Lions bedobójával beszélgettünk az újonc eddig elmért eredményeiről, a kupáról, valamint a KTE elleni győztes kosaráról.

- 5-7-es mérleggel kezdte az OSE a szezont, ennél az utóbbi években csak a DEAC tudott jobb több győzelmet felmutatni újoncként az idény ezen szakaszában (2017/18-ban 6-6-tal startolt a debreceni csapat). Ez az eredmény jobb, mint amire számítottatok, rosszabb, vagy nagyjából ide vártad a gárdát? 

Ramo Rizvic: Mindig van hova fejlődni, érzésem szerint még két győzelmet elcsíphettünk volna, de ez sem rossz eredmény összességében. 

 

- A KTE-t a te kosaraddal győztétek le az utolsó másodpercekben. Előre eltervezett játék volt, vagy improvizáltál?
- Ahogy a labda hozzám került, már nem volt sok idő hátra, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok kosárra törni, és szerencsére be is találtam. 

 

- Pár helyen változott az együttes a bajnoki rajt óta eltelt időben, de te itt vagy a szezon eleje óta. Milyennek írnád le az öltözői hangulatot?
- A hangulat remek, a csapattársakkal nagyon jól megértjük egymást, és szerencsére ez az eredményeken is meglátszik.

 

-Melyik volt idén a legemlékezetesebb győzelmetek?
- Azt hiszem, a Szolnok elleni siker kívánokzik az élre.

 

-Még bejuthattok a kupa nyolcasdöntőjébe is...
- Az remek lenne! Remélem, sikerül megnyernünk a következő mérkőzésünket, és számunkra kedvezően alakulnak a dolgok, mert szeretnénk tiszteletünket tenni a kupában is.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus