Sabáli elismerését fejezte ki a szurkolók felé

A Sopron vezetőedzője szerint mostanában nem kaptak ilyen segítséget kintről, de a csapata sem küzdött ekkorát - nyilatkozatok a szombati SKC-Paks mérkőzés után.

Sopron KC - Atomerőmű SE 112-119 - két hosszabbítás után

Sabáli Balázs: Nem szakmázni szereznék, hanem elismerésemet kifejezni a csapat és a szurkolók felé, hiszen kintről mostanában nem kaptunk ekkora segítséget, de a szurkolók sem láthatták a csapatot így küzdeni. Megvannak a problémáink, ezért annyit kértem a csapattól, hogy próbáljuk meg a lehetetlent. A srácok megpróbálták, de elfáradtunk, a Paks jókor dobott triplákat, de a szurkolók vastapssal értékelték ezt a küzdést. A mai este különleges volt, hiszen ilyen mérkőzést ritkán látni, dupla hosszabbításban az utolsó másodpercekig kiélezett párharc zajlott. Amíg esélyünk van, küzdeni fogunk a rájátszásért.

Jan Pavlik: Nagy gratuláció jár a soproniaknak, mert tudtuk, hogy nehéz helyzetben vannak a sérültjeik miatt. Mi belealudtunk a mérkőzésbe, nem először. Ritkán látni ilyen meccset, büszke vagyok a csapatomra, hogy vissza tudtak jönni a meccsbe. Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, de a szerencse a mi javunkra döntött, ezzel a sikerrel pedig nagy lépést tettünk a rájátszás felé.

Angelo Curtis Warner: Mindkét csapat sok hibát vétett, de küzdöttünk. Vannak sérültjeink, de jól játszottunk, szerintem a szurkolóknak is tetszett. Néhány dolgot át kell beszélnünk, de amíg van esélyünk a rájátszásra, addig küzdeni fogunk.

Horváth Kristóf: Gratulálok a Sopronnak, hiszen rendkívül jó meccset játszottunk, és a kilátogató nézők sem bánták meg, hogy eljöttek. Mentálisan és a pályán is együtt voltunk, a félidőre nagy hátrányból vissza tudtunk jönni. Szeretnénk minél több meccset nyerni a továbbiakban!

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus