Sabálinál kiverte a biztosítékot a Sopron hozzáállása

Nézzük, hogyan értékeltek az érintettek a szerdai NBI/A-s mérkőzéseket követően. 

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK 80-91

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): – Megint a végjátékban rontottunk sokat mind a védekezésben, mint a támadások során. Ezt jól használta ki a Zalaegerszeg. Nem tudom mi az oka, hogy rendszeresen csak 25-30 percig tudunk fegyelmezetten kosárlabdázni. Utána sorozatosan rossz döntéseket hozunk, ez pedig főleg egy jó csapat ellen nem fér bele.

Bencze Tamás, ZTE (kosarsport.hu): – Csak gratulálni tudok játékosaimnak, hogy egy ilyen első negyed után felállta. Ugyanakkor nem is volt olyan rossz ez a teljesítmény, ám utána már végig a kívánt ritmusban játszottunk. A mi erősebb rotációnk a végjátékban érvényesült. A hazaiaknál a többet pályán lévők ziccereket rontottak és ezt kihasználtuk. Minden csapattag hozzátette a magáét a győzelemhez.

A sajtótájékoztató felvétele:

KTE-Duna Aszfalt - JP Auto - JKSE 68-73

Forray Gábor, Kecskemét (kosarsport.hu): Gratulálok, megérdemelten nyertek. Nem a Jászberény érdemét kisebbítve, de a harmadik negyedben nem védekeztünk, ez megpecsételte a sorsunk, ha megnézzük a mérkőzést végeredményét, a 73 pont nem sok, de az egy negyed alatt kapott 27 rengeteg, ezeket a hibákat holnap megnézzük kijavítjuk. 10 pont után visszajöttünk, egy labdás meccs lett a végére. Nem volt egy közönségszórakoztató mérkőzés, fizikális kemény meccs volt. Sok támadólepattanót engedtünk, a 3. negyed beli védekezés és a támadólepattanók megpecsételték a sorsunkat. Megyünk tovább, nem búslakodunk, szombaton újabb meccs lesz amin javítani kell.

Nikola Lazic, Jászberény (kosarsport.hu): A mérkőzés előtt mondtam, hogy tiszteletre méltó, amit Kecskemét csinált, 6 mérkőzést nyertek idegenben, nagy eredményei voltak. Nekünk ez volt első idegenbeli győzelmünk, mi magunknak bebizonyítottuk, hogy tudunk idegenben is nyerni, fontos győzelem volt. Volt némi problémánk a mérkőzés előtt, jól védekeztünk, bátrak voltunk. A végén megérdemelten nyertünk, de nyerni kell a következő meccsen is. Gratulálok a csapatomnak, és sok sikert kívánok a Kecskemétnek.

A sajtótájékoztató felvétele:

Szolnoki Olaj KK - MAFC 102-73

Dragan Aleksic, Szolnok (kosarsport.hu): Gratulálok a MAFC-nak. Úgy jöttek ide, hogy teljesen nyitott mérkőzést játszanak és az első félidőben ezt meg is tették. A 3. negyedben változtattunk a védekezésünkön és ez jót tett a játékunknak. Örülök, hogy minden játékosomnak tudtam perceket adni. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ma is itt voltak.

Garai Péter, MAFC (kosarsport.hu): Gratulálok a Szolnoknak a Kupa győzelemhez és a mai győzelemhez is. Nagyon jó csapat és a kémia is működik náluk, talán legjobban most az egész bajnokságot nézve. Jól kezdtük a mérkőzést, megtettünk mindent amit tudtunk. Következő meccsünk otthon lesz a Kecskemét ellen és az nagyon fontos számunkra.

Rudner Gábor (Szolnok) szavai a sajtótájékoztatón:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - DEAC 95-86

Srecko Sekulovic, Falco (vaol.hu): – A kötelező győzelmek a legnehezebbek, ráadásul két fontos mérkőzés között találkoztunk a Debrecennel. Jól kezdtünk, de aztán bealudtunk, végül csak sikerült felpörögnünk, és megérdemelten nyertünk. A Körmend elleni meccs után kicsit fásultan játszottunk, voltak hibáink, de ilyenkor ez talán érthető.

Berényi Sándor, DEAC (vaol.hu): – Remek közönség előtt, szép csarnokban, kiváló hangulatban léphettünk pályára. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor jól játszottunk, de számunkra ebben a meccsben nem volt több annál, mint amit az eredmény mutat. Nekünk a következő bajnokinkra kell nagyon figyelni.

A sajtótájékoztató felvétele:

Sopron KC - Atomerőmű SE 87-99

Sabáli Balázs, Sopron (kosarsport.hu): - Gratulálok a Paksnak. Az első félidőben egy felnőtt csapat játszott egy serdülővel, nem tudom, mi kell ahhoz, hogy felnőtt emberek a megfelelő komolysággal, felelősséggel végezzék a munkájukat. Ez a hozzáállás kiverte nálam a biztosítékot, mindenkinek magába kell néznie, bár Tarrant talán sosem dobott ilyen remek százalékkal. Szünet után valamivel agresszívebbek lettünk, de túl nagy előnyt adtunk a Paksnak. Nincs idő keseregni, nyakunkon a debreceni meccs, egészen más hozzáállásra lesz szükség.

Teo Cizmic, ASE (kosarport.hu): - A Szolnok elleni súlyos hazai vereség után nagyon fontos volt ez a mérkőzés a csapatnak. Gratulálok a fiúknak, nagyon koncentráltan, jól játszva, a labdát okosan járatva, jó dobóteljesítménnyel és védekezéssel sikerült előnyt szerezni. Sok sikert és szerencsét kívánok a Sopronnak a folytatásban.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus