Simon a bajnoki rajton pályára lépne

Az Alba Fehérvár csapatkapitánya, Simon Balázs három hete sérült meg, azóta sem tudott pályára lépni a felkészülés során, sőt, edzeni sem tudott. Simon a csapat hivatalos honlapjának, az albakosar.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, mi történt, hogyan próbálták gyógyítani az elmúlt hetekben, mi vár rá a továbbiakban, és mit vár az idénytől.

Az albakosar.hu interjúja Simon Balázzsal:

Egy szimpla medvepuszinak tűnt, de súlyosabb lett a következménye. Az Alba kapitánya három hét után talán ismét edzhet.

A Prievidza ellen játszottunk, 40 ponttal nyertünk, nem tűnt úgy, hogy kellemetlen emlék lesz a meccs - Simon Balázsnak mégis az lett. A játék hevében beletérdeltek a combjába, nem is tudta folytatni a pályán, de hogy hetekkel később is még kezelésre kell járnia, nem gondolta volna.

- Kaptam már sok ilyen "medvepuszit", úgy voltam vele, másnapra elmúlik, de másnap nem tudtam behajlítani a lábamat... A séta sem volt könnyű, futni pedig végképp nem tudtam. A vérömlenyt eleinte "kivárásos alapon", vagyis hagyományos pihentetéssel akartuk elmúlasztani, de kiderült, úgy nem fog menni - emlékezett a kellemetlen sérülésre a csapatkapitány.

Így aztán három napja leszívták a vért Simi combjából, volt mit...

- Három és fél deci vért sikerült eltávolítani arról a területről, azóta is pihentetnem kell a lábam. Itthon vagyok, hétfőn megyek kontrollra, akkor derül ki, elkezdhetem-e végre az edzéseket. Ha igen, nagyon bízom benne, hogy a bajnoki rajton vasárnap már pályára léphetek.

Ez azt is jelenti, hogy a szerdai, Real elleni bemutó meccsen aligha játszhat első számú irányítónk, ami sajnálatos, ám a tétmeccseken lesz igazán fontos, hogy kézben tartsa a csapatot.

- A legutóbbi meccseket nem láttam, hiszen nem utazhattam, a Nyíregyháza legyőzésekor pedig épp a kórházban voltam. De sokat beszélek a fiúkkal, az edzések nagy részét is látom, és ezek alapján bizakodó vagyok. Már az első pillanatban úgy éreztem, és az elvégzett munka is azt mondatta velem, jók lehetünk a szezonban. Az eredmények is jobban alakultak, igaz, nem a legerősebb ellenfelekkel szemben, de egy ötvenpontos győzelmet nem kell megmagyarázni. Lesz idő még jobban összeérni, szerintem erős csapat leszünk.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus