Szegeden most már az eredményt is előtérbe helyezik

Andjelko Mandics szerint ha teljes kerettel tudnak kiállni, bármelyik csapattal partiban lehetnek. 

Három hét múlva már bajnoki mérkőzést játszik a Naturtex- SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A gárda edzője, Andjelko Mandics kulcskérdésnek tartja, hogy csapatát elkerüljék a sérülések, a tréner a hátralévő hat felkészülési meccsen már az eredményességre is hangsúlyt fektet.

 – Jó munkát végeztünk az elmúlt hetekben, erőnlétileg megfelelő állapotban vagyunk, ebben az időszakban pedig ez az egyik legfontosabb tényező. Sajnos most sem a teljes kerettel dolgozhattunk, Juhos és Vágvölgyi is hiányzott, de egy játékos életében a válogatott szereplés nagy lehetőség, ez így is van rendjén. Hat meccset játszottunk, amelyeken a fiatalok is lehetőséget kaptak, így kiderült, kikre lehet komolyan számítani a szezon folyamán – mondta a delmagyar.hu-nak Mandics.

A hétvégén a Félegyházi Pékség Kupán szerepel az együttes, ahol Juhos Levente még nem léphet pályára.

 – Kicsit koncentráltabb játékot szeretnék látni, de ez nagyban függhet attól is, milyen kerettel tudunk elutazni. Juhosra szinte biztos, hogy nem számíthatok. Ezeken a meccseken már az eredményt is előtérbe helyezzük, mert szükségünk van a megfelelő önbizalomra a bajnokság kezdetére, ezt pedig úgy tudjuk megszerezni, ha meccseket nyerünk – magyarázta a vezetőedző.

A csapatösszhang és az egység viszont továbbra is megvan.

– Ezen a téren rendben vagyunk. A legfontosabb, hogy mindenki egészséges maradjon. Ha teljes kerettel tudunk felállni, akkor úgy vélem, mindegyik csapattal partiban tudunk lenni. Elég volt tavaly a sérülésekből, bízom benne, hogy idén elkerülnek bennünket, és nem hátráltatják a munkánkat!

fotó és forrás: delmagyar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus