Szekulovics: Csak két büntetőt dobhattunk...

Dzunicsnak tetszett az Alba-Körmend, Constantinides szerint más szinten voltak a csapatok - Alekszics szerint nagyon jól védekezett az Olaj, Szekulovics hozzátette, hogy elfáradtak a végére.

Szolnoki Olaj KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 82–76 

Dragan Alekszics, Szolnok (nso.hu): Hamisítatlan döntős mérkőzés volt, a maximumot adta a Falco. A szurkolóknak köszönjük a buzdítást, rég volt ilyen fantasztikus a hangulat a csarnokunkban, ez sokat segített. Nagyon jól védekeztünk, és a támadójátékunkkal is meg voltam elégedve. A legfontosabb a győzelem, és hogy úgy tudtunk játszani, ahogy korábban a playoff során végig. Megpróbálunk nyerni Szombathelyen is.

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Igyekeztünk nagy csatára kényszeríteni a Szolnokot, de az utolsó öt percre elfáradtunk, ami normális, hiszen a ZTE és az Alba ellen hosszú szériákat játszottunk. A harmadik negyedben vezettünk, ám utána elkövettünk több hibát is támadásban. A Szolnok jó csapat, ki tudta használni a megingásainkat. Sajnos Govens hiánya miatt kisebb rotációval számolhatunk, így elégedett vagyok, csak nüanszok döntöttek. Mindössze két büntetőt dobhattunk a mérkőzésen, ezek szerint ennyire tisztán játszott ellenfelünk… Büszke vagyok csapatomra, remélem, kedden javítunk.

Dragan Alekszics gondolatai a sajtótájékoztatón:

Alba Fehérvár – Egis Körmend 91–71

Dzunics Braniszlav, Alba: Minden elismerésem a játékosoké! Nekem tetszett a meccs, mert mind a két csapat odatette magát, főként azért fontos ez, mert ezek a harmadik helyért zajló mérkőzéseket nem olyan könnyű lejátszani. Mi megpróbáltunk túllépni a bennünket ért csalódáson, és volt a negyedik negyedben egy periódus, amikor eldöntöttük mérkőzést.

Antonis Constantinides, Körmend: Sajnos elég sok problémával küzd a csapatunk, több amerikai játékosunk távozott, sérüléssel bajlódik, így sok fiatallal kellett kiállni. Tisztában voltunk azzal, hogy ez nem lesz könnyű mérkőzés, annak viszont örülök, hogy a második negyedet meg tudtuk nyerni. Mindenképpen szeretnénk nyerni Körmenden, és le akarjuk játszani a harmadik meccset. A találkozó végeredménye reális, két különböző szinten voltak a csapatok, mind tudásban, mind kvalitásban.

A sajtótájékoztató felvétele:

fotó: fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus