Szlovákiára készülve – a saját utunkat járjuk

Kemény munkát végeztünk a héten, és nincs sérültünk.

- Saját magunkra figyelünk, a saját utunkat járjuk – mondta Sztojan Ivkovics a Hunbasket.hu-nak a szlovákok elleni felkészülési meccsel kapcsolatban. Az Európa-bajnokságra és világbajnoki selejtezőkre készülő férfi kosárlabda-válogatottunk pénteken 17 órától Szlovákiát fogadja a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.
 
- Kemény munkát végeztünk a héten, s ami az egyik legfontosabb, nincs sérültünk. Szlovákia is tétmérkőzésekre készül, úgyhogy kemény összecsapásra számíthatunk.
 
A válogatott pénteki ellenfele Európa-bajnoki előselejtezőre készül, azzal a céllal, hogy a következő Eb-re kvalifikáló selejtezősorozatba továbbjussanak, így alighanem közelebb lesznek a csúcsformájukhoz, mint a mieink.
 
- A felkészülés alatt mi a saját céljainkra koncentrálunk, s ebben ez a mérkőzés is a segítségünkre lesz – tette hozzá a kapitány.
 
A magyar válogatott hamarosan búcsúzik Kecskeméttől, augusztus 16-án kedden Szombathelyre teszik át ugyanis székhelyüket Hanga Ádámék. Egy jövőheti horvátországi vendégjáték után már csak tétmeccsek következnek, előbb 24-én az Aréna Savariában a bombaerős Litvánia, majd 27-én Csehországban az ugyancsak kiváló házigazda vár világbajnoki selejtezőn Sztojan Ivkovics csapatára.

 

Fotó, slide: hunbasket.hu; Girgász Péter/MKOSZ

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus