Váradi szerint ők még fiatalok, így éhesek a sikerre

A Falco csapatkapitánya azt mondja, hogy hiába a bajnoki cím, a fiatal válogatott mag motivált lesz a következő szezonban is.

Sokan máris a következő bajnokság toronymagas favoritjának tekintik a címvédő Falco-Vulcano Energie KC Szombathely csapatát, ám az 1+1 évre frissen aláíró csapatkapitány, Váradi Benedek szerint erről azért még korai beszélni.

"A célkitűzésekről korai lenne szerintem még beszelni, tudjuk nagyon jol , hogy a bajnoki címet megvédeni sokszor nehezebb dolog, mint megszerezni, hiszen mindenki szeretné legyőzni a regnáló bajnokot, de ez plusz erő es motiváció lesz számunkra. Minden szezon, így ez is hosszú lesz, ezért lépésről lépésre kell haladnunk, de persze, szeretnék címet védeni és kupát nyerni is" - mondta a klub honlapjának

Ami pedig azt illeti, hogy most már öt felnőtt magyar válogatott játszik Szombathelyen: "Mindenkivel játszottam már együtt a különböző korosztályos válogatottakban, így biztos vagyok benne, hogy egy jó kis csapat alakulhat ki ismét. Fiatalok vagyunk, így annál jobban éhesek leszünk a sikerekre. Nagyon örülök, hogy Szombathelyen igazi kosárlabdaláz volt a szezon végén és a bajnoki cím megnyerését követően is. Remélem ez tovább folytatódik és együtt szép eredményeket érünk el."

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus