Az OSE közleménye az új sportcsarnok külső feliratáról

Az Oroszlányi Sport Egylet az alábbi sajtóközleményt adta ki a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok külső feliratával kapcsolatos problémákról.

 

A kemma.hu-n jelent meg hétfőn, hogy problémák vannak az új oroszlányi sportcsarnok külső feliratával, erre reagált az Oroszlányi Sportegylet.

Az OSE sajtóközleménye:

A napokban megjelent sajtóhírekre reagálva a Strabag MML Kft. és az Oroszlányi Sportegylet nevében tájékoztatni szeretnénk a közvéleményt az oroszlányi Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok külső feliratával kapcsolatos problémákról.

A szakkivitelező cég a felirat ragasztásánál sajnálatos módon valóban nem megfelelő technikát választott a kivitelezéshez, így az erős napsugárzásból adódóan a délutáni órákban a nyugati homlokzaton a polisztirol habból készült betűket a ragasztó elengedte.

Mivel a betűk anyaga habkönnyű polisztirol, ezért közvetlen balesetveszély nem állt fenn, esztétikai hiba keletkezett.

Tegnapi napon a kivitelezők eltávolították a teljes feliratot, és a kidolgozott új rögzítéstechnikával a felirat még a hét végéig visszahelyezésre kerül a homlokzatra.

A ház a hétvégi megnyitón maximális terhelés mellett 1.500 főt szolgált ki, és ragyogó, színvonalas rendezvény keretében debütált.

Az OSE büszkén várja új csarnokába minden kedves vendégét 2016. szeptember 16-án 19.00 órakor, az első hazai bajnoki mérkőzésén.

Foto, Slide - oselions.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus