Beharangozó: NBI/B – Rájátszás 4.

A Piros csoportban a Nagykőrös és a Békés vív élet-halál harcot a bennmaradásért, míg a SMAFC Kecskeméten próbálja meg életben tartani a reményeket.

Piros csoport

Rájátszás a 9-14. helyért:

Nagykőrösi Sólymok KE – OMNIA Pub & Food Békés (szombat, 17:00)

Két ki-ki mérkőzés után nehéz okosnak lenni a végkifejletet illetően, a hazai pálya biztosan segíteni fogja a nagykőrösieket, de ha újra elsül a békésiek keze, akkor akár csak vendéggyőzelmekkel is végigmehet a párharc. Biztosan roppant feszült és izgalmas derbit fogunk látni, a Békésnek a palánk környékén lehet keresnivalója, míg a Nagykőrösnek a mezőnysora tudja elvinni a hátán a meccseket, meglátjuk melyik érvényesül szombat este.

A párharc állása: 1-1.

 

Zöld csoport

Rájátszás a 9-14. helyért:

KTE-Duna Aszfalt – SMAFC (kedd, 19:00)

Egy meccsen nyilván bármi megtörténhet, mindenesetre nem jó ómen a SMAFC alakulatának, hogy egyetlen találkozót sem tudtak az idei kiírásban behúzni idegenben, ráadásul szoros végjátékot is csak egyszer, Debrecenben játszottak. A kecskeméti fiatalok ezzel szemben remekült vették fel a bajnokság ritmusát, főleg odahaza, Molnár és Plézer jó formájára alapozhatnak ezúttal is, extra teljesítmény kellene a soproniaktól, hogy megnyerjék a párharcot.

A párharc állása: 1-1.

 

Fotó: hunbasket.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus