Lakosa szerint a Veszprém most is az NBI/B egyik esélyese

Lakosa Ákos a Veszprém hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt a városhoz fűződő viszonyáról, új csapatáról, arról, hogy mire lehet képes a gárda, az eddigi csapatairól, az amerikai kitérőjéről, illetve arról, hogyan tud a bajnokság egyik legjobb labdaszerzője lenni.

Lakosa Ákos a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém hivatalos honlapjának, a veszpremkosar.hu-nak adott interjút. Mesélt arról, hogy korábbról is ismeri már a várost, hiszen nagyszülei Balatonalmádiban élnek, járt át sokat Veszprémbe. A 25 éves játékos úgy gondolja, hogy megnyerheti az NBI/B-t a Veszprém a távozók ellenére is - a lényeg az, hogy jó csapategységgel rendelkezzenek. Egyelőre még alig ismerik egymást, időre van szükségük, hogy összeérjenek, de ha ez megtörténik, elöl végezhetnek a pontvadászatban.

Rengeteg csapatban játszott eddig a hátvéd, de azt mondta, hogy mindig a jobb és kiszámíthatóbb körülmények miatt váltott, mindig szakmai szempontok alapján. Amerikában két esztendő alatt fizikálisan és mentálisan is sokat fejlődött. Az Óbudai Kaszásoktól érkező hátvéd elmondása szerint volt klubjánál nem örültek távozásának, de jó előre jelezte nekik, hogy váltásra készül. Végül Lakosa arról mesélt, hogy gyors mozdulatok és az ellenfél kiismerése kell leginkább ahhoz, hogy valaki jó labdaszerző legyen.

A teljes interjút ezen a linken elolvashatjátok!

Foto, Slide - veszpremkosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus