NBI/B: Elhalasztott meccsek szerdán és csütörtökön

A Piros és a Zöld csoportban is pótolnak meccseket hét közben.

fotó: hunbasket.hu

Piros csoport

Nagykőrösi Sólymok KE - Budapesti Honvéd SE szerda 19:30

A Piros csoportban a szezont jóval később kezdő Honvéd igyekszik pótolni a meccseit, ennek érdekében most az első fordulóból elhalasztott, Nagykőrös elleni derbit játssza le a gárda. A fővárosiak eddig egy összecsapáson vannak túl, Nyíregyházán kikaptak múlt kedden, hétvégén nem játszottak, de a Nagykőrös sem lépett pályára a legutóbbi fordulóban, utoljára még múlt vasárnap, a BKG vendégeként szerepelt, amikor elég sima vereségbe futott bele. A hazaiak az első meccs megnyerése óta sorozatban háromszor is kikaptak, viszont ez mind idegenben történt, otthon eddig maradt az 1-0-s mérlegük - meglátjuk, hogy a Honvéd fel tud-e pörögni annyira, hogy megszerezze az első sikerét a bajnokságban.

 

Zöld csoport

DEAC U23 - Conoil Motax KC Pápa csütörtök 16:00
Atomerőmű KSE Bonyhád - Újpest-MT csütörtök 18:00

A Zöld csoportban a harmadik fordulóból halasztottak el és pótolnak be most két mérkőzést, mindkettőt csütörtökön. A DEAC a hétvégén hozta a hazai győzelmet a SMAFC ellen, így egymás után két nyertes meccsel 3-2-re javította a mérlegét és otthon természetesen most is győzni szeretne, míg a Pápa jelenleg 2-2-re áll, miután legyőzte a Vásárhelyt - idegenben viszont eddig 0-2-t hozott, meglátjuk, hogy vendégként is sikerül-e domborítaniuk.

A másik meccsen a karantén után pályára lépő, eddig 2-0-val álló Bonyhád fogadja a 4-0-val nyitó, de éppen hétvégén, Cegléden vereséget szenvedő Újpestet - ez mindenképpen rangadó lesz a mérlegek alapján, de azért a Bonyhád eddig a SMAFC és az Eger ellen nyert, az Újpest egészen más feladat lesz, főleg egy ilyen kényszerszünet után.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus