NBI/B: Remek védekezéssel nyerte a rangadót a Nyíregyháza

Zsinórban hét győzelem után kapott ki a 60 pont alatt maradó BKG - 100 egység fölé jutott a TF ellen a Baja, jól játszva győzött a Honvéd, a Miskolcot múlta felül a Veszprém.. A Zöld csoportban hozta a kötelezőt a Vásárhely, négy nap alatt kétszer nyert a Pápa, győzött az Újpest és a Békés, míg a Győr Geiger 38 pontos estéjével fektette két vállra a Bonyhádot.

fotó: hunbasket.hu

Piros csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS - BKG Príma Akadémia 77-58 (22-10, 13-19, 23-17, 19-12)

Végül meglehetősen egyértelmű meccset hozott a forduló kiemelt rangadója, a hazai pályán játszó Nyíregyháza olyan jól védekezett, hogy a BKG nem tudott igazán felpörögni - igaz, ehhez a vendégek amúgy is rossz dobóformája is hozzátett, a kialakított helyzeteket sem igazán tudták értékesíteni. Végül mindössze 30%-os mezőnymutatóval és 20%-os triplázással zártak, ketten jutottak náluk hét pont fölé, míg a Nyíregyházánál belefért a padról érkező Ubilla-Mohácsi páros visszafogottabb teljesítménye, illetve a 21 eladott labda is - a védekezés mellé jött Tóth Gergely (28 pont, 4/6 tripla) remek napja támadásban, ennyi most elég is volt a rangadó megnyeréséhez. A hazaiak így 8-0-s mérleggel, továbbra is hibátlanul vezetik a bajnokságot, a BKG pedig sorozatban hét győzelem után kapott ki, így 7-2-vel várhatja a folytatást.

A Nyíregyháza legjobb dobói: Tóth G. 28/12, Mokánszki 12, Mohácsi 10/3
A BKG legjobb dobói: Nagy Be. Á. 15/12, Radoncic 14

Siska János, Nyíregyháza: Gratulálok a játékosaimnak, hogy egy kellemetlenül játszó, agresszívan védekező csapat ellen sikerült nyernünk. Amit kértem a játékosaimtól a mérkőzés előtt és amit gyakoroltunk a héten, hogy próbáljuk a külső dobásaikat kivenni az ellenfélnek, azt sikerült megoldani. A mérkőzés kulcsa az volt, hogy sikerült 60 pont alatt tartanunk a BKG csapatát. Sok sikert kívánok Nekik a szezon hátralévő részében.

Dr. Nagy Ágoston, BKG: Nagyon rosszul dobtunk a kezdés után, pedig tiszta helyzeteket hagytunk ki. A védők rendre lemaradtak. Azt gondoltam, hogy a második félidőben az lesz, ami általában történik ilyenkor, mégsem mentek be a kialakított dobóhelyzetek. Sem belülről, sem kívülről. Aztán felborult a rendszer. Hiába voltak jó védekezések, nem tudtuk pontra váltani a megszerzett labdákat.

 

Bajai Bácska FKE - TF-BP 101-69 (20-10, 24-20, 32-9, 25-30)

Elöl-hátul dominálta ezt a mérkőzést a Baja, támadásban azt csináltak, amit csak akartak, védekezésben pedig szinte teljesen kifogták a szelet a TF vitorláiból - a vendégek csak az utolsó negyedben dobott 30 ponttal kozmetikáztak, az addig összeszedett 39 ponttal természetesen nem lehetett nyerni. A hazaiaknál hatan is tíz pont fölé jutottak, Jakab (23 pont, 9/14 mezőnyből, 8 lepattanó) és Vukicevic (20 pont, 9/14 mezőnyből, 13 lepattanó, 6 gólpassz) kicsit kilógott felfelé, de a többiek is remekül tették a dolgukat, míg a TF-nél most valahogy nem találták a ritmust - a Baja így 4-3-ra javította a mérlegét és az ötödik helyen áll, míg a TF 3-4-gyel nyolcadik.

A Baja legjobb dobói: Jakab 23/6, Vukicevic 20, Goldring G. 14/6
A TF legjobb dobói: Kerkai 18, Nagy Sz, 16/6, Somogyfoki 8, Karosi 8/6

Cservék Csaba, Baja: Örülök neki, hogy tudtunk ismét nyerni. Legfőképp annak, hogy a hétközi mérkőzésről átmentettük a jó védekezésünket. A második félidőben nagyon jól kezdtünk, a harmadik negyedben kilenc ponton tudtuk tartani az ellenfelünket. A kinti dobásaink ültek, de nagyon sok büntetőt hibáztunk. Sajnálom, hogy a közönség nem lehetett jelen.

Beák Gábor, TF: Gratulálok a Baja csapatának, elsöprő győzelmet arattak felettünk. Úgy gondolom, hogy ez részben az ő sikerük, de részben a mi hibánk is. A mérkőzés elején belementünk egy olyan periódusba, amiból nagyon sok külső dobást kaptunk. Fiatal csapatunk ellenére nagyon sok gyors indításból kaptunk kosarakat. Sajnos ezt tükrözi a nagyarányú különbség!

 

PVSK-CARGATE - Budapesti Honvéd SE 71-94 (13-22, 16-22, 19-21, 23-29) 

Kifejezetten jól játszott ezen a meccsen a Honvéd, a vendégek pontosan kosárlabdáztak, remekül dobtak (50% mezőnyből, 40% tripla), keveset hibáztak és ugyanezt meg tudták tenni védekezésben is - ennek köszönhető a 23 pontos győzelem. A pécsiek sokkal kevésbé tudták pontosan végrehajtani a játékaikat, több volt a hiba, így már a nagyszünetben kétszámjegyű volt a különbség és a hazaiak igazából utána sem tudtak közelebb zárkózni - főleg kintről voltak képtelenek betalálni, ez volt az egyik dolog, ami megpecsételte a sorsukat. A Honvédnál elégedettek lehetnek ezzel az estével, 3-3-ra javították a mérlegüket, várhatják a BKG elleni idegenbeli fellépését, míg a PVSK esetében nyilván a hiányzók visszatérése hozhatna javulást, áttörést a folytatásban.

A PVSK legjobb dobói: Riskó 14/3, Bíró L. 13, Carev 11/3, Rátvay 11
A Honvéd legjobb dobói: Tóth B. 16/12, Pintér 15/3, Kopácsi 15/6

Rab Gyula., PVSK: Szorosabb mérkőzésre számítottam, de a Honvéd kihasználta a hibáinkat. Ha nem tudunk egy negyedet se megnyerni, úgy biztos, hogy nem fogunk tudni mérkőzést nyerni. Gratulálok Puskás Artúr tanítványainak, agresszívan és pontosan játszottak. Nagyon jól dobtak kintről, sajnos ebben sokkal jobbak voltak nálunk. Ez mellett megnyerték a lepattanó csatát, pedig magas csapattal voltunk mi is a pályán. Végig agresszívan támadták a gyűrűt, és ez megmutatkozott a végeredményben. Lassan, visszatérnek a sérült játékosaink, és akkor reményeim szerint jobb teljesítményt nyújthatunk a következendő meccseken.

Puskás Artúr, PVSK: Én azt gondolom, hogy a Pécs sokkal jobb csapat, mint azt utóbbi időben az eredményei sejtetik. Most talán majdnem teljes kerettel tudtak Rab Gyula kollégám rendelkezésére állni, de még mindig voltak hiányzóik. Szorosabb meccs volt ez, mint amit az eredmény mutat, a fiúk is ezt mondták, a pontkülönbség nem tükrözte a látottakat. Mi végig koncentráltan, és egy egységes csapatként játszottunk, a statisztikáink is ezt mutatják. Ehhez párosult, hogy a szezonban először dobtunk igazán jól mezőnyből, és ennek meg is volt az eredménye.

 

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - MEAFC-Miskolc 91-80 (25-20, 24-23, 22-17, 20-20)

Jó meccset játszottak a felek, izgalmas, jó ritmusú, színvonalas összecsapást tudott végül behúzni a Veszprém. A hazaiak többségében azért vezetni tudtak, az első negyed végén megléptek öt ponttal, a másodikban aztán volt kétszámjegyű fórjuk is, amelyből még közelebb jött a MEAFC, de a harmadik játékrészben már stabilan tíz pont körüli, vagy inkább feletti különbséget menedzselhetett Baksa Szabolcs alakulata. A Miskolc persze nem adta fel és Kozák Márton (25 pont, 6 lepattanó, 10/19 mezőnyből) remek játékának köszönhetően még egyszer közelebb zárkózott, de a Veszprémnél Dukic (26 pont, 16 lepattanó, 11/19 mezőnyből) extrája mellett Madár (25 pont, 13 kiharcolt büntető, 8 lepattanó, 5 gólpassz) és Szabó (15 pont, 4 gólpassz) is hozzátette a magáét, úgyhogy végül érvényesíteni tudták az akaratukat. A hazaiak így 4-3-as mérleggel az ötödik helyre  zárkóztak a bajnokságban, míg a MEAFC zsinórban harmadszor kapott ki és csak 3-6-ra áll.

A Veszprém legjobb dobói: Dukic 26/12, Madár 25/6, Szabó P. 15/3
A MEAFC legjobb dobói: Kozák M. 25/3, Lippai 12, Kozák B. 12, Homoki 12

Baksa Szabolcs, Veszprém: Úgy látszik, hogy ez egy ilyen szezon. Minden mérkőzésen keményen meg kell küzdenünk a győzelmekért, nincsenek könnyú meccsek. Az egész mérkőzés során kontroll alatt tartottuk a találkozót. Néha visszajött az ellenfél, de ez a csapat fiatalsága valamint fáradtságának is betudható. A Miskolc ki tudta használni a taktikáját, ami a gyors indításokra épít. Végül megnyertük a találkozót, és ez az, ami számít. Nincs sok időnk, sűrű a programunk, de megteszünk minden tőlünk telhetőt.

Szollár Gergő, MEAFC: Szeretnék gratulálni a Veszprémnek. Nagyon szépen játszottak. Szeretném kiemelni Baksa Szabolcsot, az újdönsült vezetőedzőt, aki nagyon szépen összerakta a csapatát. Sajnos a játékvezetők nem tolerálták az agresszív védekezésünket és több olyan szituáció volt, amikor befújtak nekünk olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. Örülök, hogy a csapatban láttam azt a tüzet, ami egy mérkőzés megnyeréséhez szükséges.

 

Zöld csoport

EKE Eger KOK - Conoil Motax KC Pápa 67-101 (21-28, 16-21, 18-26, 12-26)

Csütörtökön még egy kőkemény hazai meccset nyert meg a Pápa, így sok idő nem volt a pihenésre és a felkészülésre az egri összecsapás előtt, de megoldották a feladatot Kálmán László tanítványai. Igazából az első negyedtől ők játszottak jobban, a nagyszünetben tizenkét pont volt közte, aztán a folytatásban tovább nyílt az olló és a negyedik játékrészben igazán nagyarányú lett már a pápai siker. Az Eger problémái egyelőre nem múlnak, Máté Balázs 23 pontos teljesítménye viszont megsüvegelendő - a Pápánál viszont két extrát is láthattunk, Koma Dániel (34 pont, 12/14 mezőnyből, 9 lepattanó, 8 kiharcolt fault) és Sonyák Béla (28 pont, 4/8 tripla) is tarthatatlan volt ezen az összecsapáson.

Az Eger legjobb dobói: Máté 23/9, Szabó M. 11/3, Szicsák 9, Papp B. 9
A Pápa legjobb dobói: Koma 34/3, Sonyák 28/12, Murai 12

Dr. Váczi Péter, Eger: Egy félidőig jól játszottunk, sajnálom hogy a második félidőbe nem csak a meccset vesztettük el, de a hitünket is. Vannak gondjaink, de jó lenne, ha nem adnánk fel meccs közben.

Kálmán László, Pápa: Lényegében amiért jöttünk azt teljesítettük. A vége kicsit egyoldalúra sikerült, de ettől függetlenül nem kell az Egernek elkeserednie, úgy látom egy lelkes, jó csapat.

 

Békési SzSK - DEAC U23 94-88 20-28, 29-18, 22-17, 23-25)

Nagyrészt a Békés vezetett ezen az összecsapáson, de a debreceni fiatalok végig próbáltak tapadni ellenfelükre és bár többször is volt kétszámjegyű a különbség, mindig vissza tudtak zárkózni - a hajrában például 82-70-ről jöttek fel 84-81-re, izgalmassá tették a végét. 90-88-nál még bármi elképzelhető volt, de előbb jött Krstic két clutch büntetője, majd Kalassai eladta a labdát, így Balog beállíthatta a végeredményt - szoros csatában, de gyakorlatilag végig vezetve húzta be a fontos győzelmet a Békés. Náluk egyébként hatan dobtak 12-20 pont között, szépen megoszlottak a terhek, de a DEAC-nál is többen hozzátették a magukét - egy kevés hiányzott nekik az első idegenbeli sikerhez, így viszont a Békés 5-3-mal ott van a tabella első felében. 

A Békés legjobb dobói: Krstic 20/6, Frikker 14, Balog 13, Vass 13/9
A DEAC legjobb dobói: Pollák 26/6, Ságodi 13, Kalassai 11/9, Neuwirth 11/9

Léránt Gábor, DEAC: Hajtós mérkőzésre számítottunk, véleményem szerint jól fel is készültünk ellenfelünkből, de a pályán keveset láttam vissza a megbeszéltekből. Sok üres helyzetünk volt, amiket ha kihasználunk, talán máshogy alakul a találkozó végkimenetele.

 

Újpest-MT - Pénzügyőr Sportegyesület 99-85 (25-25, 25-27, 24-17, 25-16)

Az első félidőben teljesen egál meccset játszott egymással a két, egyébként meglehetősen tartalékos csapat - különböző okok miatt mindkét oldal felforgatott összeállításban tudott csak pályára lépni. A nagyszünetig tartotta magát, sőt, vezetett is a Pénzügyőr, de a fordulás után azért már kijött az Újpest minőségbeli előnye és Kelemen Balázs (33 pont, 8 lepattanó, 4 gólpassz, 41 VAL) szenzációs egyéni teljesítménye mellett Horváth Ákos (22 pont, 7 lepattanó, 4 gólpassz), valamint Varga Balázs (20 pont, 9/10 mezőnyből) szintén nagy játékával sikerült nyerniük - ehhez kellett az is, hogy a harmadik-negyedik negyedben a védekezésük már erősen limitálja a vendégeket, így alakult ki a tíz pont feletti különbség. A Pénzügyőr így is megtette, amit tudott, szégyenkezni valója abszolút nincs, ha kicsit rendeződik a helyzet a kerettel kapcsolatban, akkor minden bizonnyal  vissza tudnak találni az idény eleji formájukhoz.

Az Újpest legjobb dobói: Kelemen B. 33/6, Horváth Á. 22/9, Varga B. 20
A Pénzügyőr legjobb dobói: Szálas 16/6, Horváth B. 16/3, Horváth Cs. 16

Surmann Gábor, Újpest: A mérkőzés előtt kissé "sötétben tapogatóztunk" az ellenfelünket illetően, mivel tudtuk jól, hogy ők sem az eddigi összeállításukban fognak játszani. Ez ilyenkor így is, úgy is elsülhet, s utólag kijelenthetem, hogy a Pénzügyőrnek sült el jobban. Ellenfelünk ugyanis megmutatta, hogy joggal szerepelnek az NB1B zöld csoportban. Felszabadultan, teher nélkül és motiváltan játszottak. Ehhez párosult az első félidőben egy ritkán látott dobószázalék és egy abszolút kompetitív kosárlabda tőlük, amihez kellett az én hibás döntésem is a védekezésünket illetően. Aztán a második félidőben az "okos ember nem ütközik kétszer kőbe" mondásnak eleget téve, változtattunk a pick&roll védekezésünkön, ami viszont már szépen működött. Örülök az új igazolásunk bemutatkozásának, vele bővülni fognak a variációs lehetőségeink, nem mellesleg két fontos kosarat is szerzett a végjátékban. Gratulálok a csapatomnak, a végeredmény kissé túlzó, ma nem volt ennyi a két csapat között. Viszont boldogok vagyunk, mert ebben a felállásban minden siker duplán számít nekünk. Végül fontosnak érzem megemlíteni, hogy Kelemen Balázs teljesítménye előtt kalapom emelem. Megyünk tovább, továbbra is játszani szeretnénk amikor csak lehet. Ellenfelünk hiányzóinak mielőbbi visszatérést kívánok.

Dr. Bagi Melinda, Pénzügyőr: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk jelenleg. Azon túl, hogy kis csapat vagyunk, és nincs meg a kellő rutinunk még - ami remélem a bajnokság során még alakulni fog - van négy pozitív kovidosunk, van két olyan játékosunk, akit kitettek a kollégiumból, van két sérültem. Így azért az elmúlt hetekben szinte B33-at játszottunk minden edzésen és nem tudtunk 5-5 ellen készülni. Ennek ellenére minden játékosom odatette magát, és próbáltuk tartani magunkat. És azt hiszem, ebben nem vallottunk kudarcot. Természetesen szeretnék gratulálni az Újpest csapatának. Bízom benne, hogy ahogy felépülnek a betegeink és talán javul a helyzet is, úgy leszünk felkészültebbek is, és ennél is nagyobb ellenállást fogunk tudni tanúsítani. Picit szomorú vagyok, mert most már nagyon-nagyon várom a következő győzelmünket.

 

Vásárhelyi Kosársuli - SMAFC 92-61 (20-24, 26-6, 26-16, 20-15)

Mindössze nyolc játékost tudott benevezni erre a meccsre a továbbra is nagyon helyzetben lévő SMAFC, amely az első negyedben bizony meg is lepte a toronymagas favorit Vásárhelyt és vezetni is tudott. A második játékrészben aztán elöl-hátul sebességet váltottak a hazaiak, azt a tíz percet 26-6-ra nyerték meg és innentől igazából nem volt kérdés, érvényesítették a papírformát - a SMAFC-nak továbbra sem volt még lehetősége megmutatni a valós erejét, az otthon veretlen vásárhelyieknek viszont nagyon kellett ez a győzelem ahhoz, hogy ott maradjanak a szűk élmezőnyben.

A Vásárhely legjobb dobói: Varga Á. 19/3, Pavlovic 17, Bálint 15
A SMAFC legjobb dobói: Kovács B. 16, Németh M. 15/9, Hipságh 13/3

Tóth Tamás, Vásárhely: Először is gratulálni szeretnék a Sopronnak, mert ezer sebből vérezve is kiállnak hétről hétre. Kívánok nekik minden jót, többre hivatott társaság, lesznek győzelmeik is teljes kerettel! A második negyedben tudtunk ritmust váltani, amivel megalapoztuk a különbséget. Gratulálok a játékosaimnak, mert tetszetősen játszva hozták egymást helyzetbe! A sorsolásunk talán eddig volt kedvezőbb, most jönnek a komolyabb ellenfelek, kemény hetek előtt állunk, dolgoznunk kell az újabb sikerekért!

Meszlényi Róbert, SMAFC: A körülményekhez képest úgy gondolom, sikerült helytállnunk és jó teljesítményt nyújtatnunk, melyhez gratulálok a játékosaimnak!

 

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC - Atomerőmű KSE Bonyhád 100-88 (32-24, 22-21, 24-24, 22-19)

Ezúttal sem tudott eredményesen védekezni a Bonyhád, ami már az első negyedben egyértelművé vált, amikor a szenzációsan kezdő Győr 32 pontot rámolt be - ez pedig meg is adta a meccs alaphangját, innentől a hazaiak vezettek és mivel a tolnaiak hátul nem tudtak fordítani a dolgokon, így most annyi volt tőlük a maximum, hogy közel maradtak. A Győrnél viszont volt egy egészen extra egyéni teljesítmény is, a fiatal Geiger Bálint még csak ötödször került be a kezdőcsapatba és eddig csak a legutóbbi bajnokin érte el a tízpontos határt, most viszont kiszakadt nála a zsák: beakadt 6/9 triplája, összességében 12/19-et hajított mezőnyből, ehhez hozzátett 8/11 büntetőt is, úgyhogy egymaga 38 pontot szórt a Bonyhádnak - az 5 lepattanó és a 7 gólpassz már csak ráadás, 48 VAL-lal zárta a mérkőzést. Az ő elképesztő teljesítménye mellett 21 pontot dobott Berneczei is és a jó dobóformájuk mellett a Bonyhád 17 eladott labdája is besegített nekik - a gárda zsinórban másodszor nyert, míg a Bonyhád sorozatban harmadik vereségét könyvelhette el és elindult lefelé.

A Győr legjobb dobói: Geiger 38/18, Berneczei 21/6, Hágen 12/3
A Bonyhád legjobb dobói: Baki 23/9, Tömösváry 18/3, Dorogi 13/3

Csaplár-Nagy Ervin, Győr: Maximális gratuláció a csapatomnak! Levettük a sálat, sapkát, kesztyűt meg a télikabátot, és nagyon jól sikerült dobnunk. Sajnálom azokat, akik nem tudtak ma itt lenni ezen a szép győzelmen, de maximális a fiúk akarta, maximális a tiszteletük, maximális a csapat játéka. Bonyhádnak további jó játékot kívánok, és mindenkinek jó egészséget!

Morgen Frigyes, Bonyhád: Az elmúlt három fordulóban 100 pontot, vagy a fölött kaptunk, nyilvánvaló nagyon puha a védekezésünk. Ehhez megint társult, hogy kaptunk 15 darab három pontost. A védekezésünkön feltétlenül változtatnunk kell. Gratulálok a Győrnek, sok sikert nekik!

 

Conoil Motax KC Pápa - Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 85-77 (15-21, 21-21, 19-17, 30-18)

Ugyan núlt héten, hazai pályán erősen tartalékos felállásban képes volt bravúrgyőzelmet aratni a Tiszaújváros, de ezen a meccsen ezt nem tudta megismételni: a vendégeknél öt játékos és a vezetőedző is hiányzott, így az U20-as keretből egészítették ki a névsort. Ennek ellenére nagyon határozottan kezdtek, mert a szintén foghíjas Pápa nem igazán kapta el a fonalat, majd a fordulatos második negyed is egálra jött ki, így továbbra is a Tiszaújváros vezetett. A fordulás után úgy tűnt, hogy Drahosék újabb sikert könyvelhetnek el, mert meglógtak 17 ponttal is a sokat hibázó hazaiak elől, de a rövid keret nem bírta végig ezt az iramot: már a harmadik negyed végére visszajött négy pontra a Pápa, a záró etap hatodik percében fordított, majd ugyan még kétszer egyenlítettek a vendégek, de végül 30-18-ra behúzta a játékrészt és ezzel a meccset is Kálmán László együttese. A Tiszaújváros bánhatja a mérkőzést, mert szinte végig irányítani tudott ezzel a felállással is, de a végére elfogyott, a nagyot küzdő, az utolsó negyedre lendületbe jövő Pápa pedig kiharcolta a győzelmet - ezzel otthon továbbra is veretlen a gárda, összességében pedig 4-2-vel jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán.

A Pápa legjobb dobói: Sonyák 23/9, Koma 20, Murai 13
A Tiszaújváros legjobb dobói: Lajsz 21, Drahos 20/3, Molnár B. 19/9

Kálmán László, Pápa: Két foghíjas csapat találkozóján nagyon nem találtuk a ritmust az elején, de aztán tudtunk ritmust váltani és a hozzáálásunk olyan lett, amilyennek lennie kell az 1. perctől kedzve. Meg tudtuk nyerni ezt a nagyon fontos mérközést, tehát egy nagyon jó formában lévő Tiszaújvárossal találkoztunk, akik kontrollálták végig a játékot. Próbálták lassítani a játékot és az sikerült a mérkőzés nagy részében is. Viszont az erőnket mutatja, hogy meg tudtuk fordítani a mérkőzést, amikor senki nem adott volna egy fillért sem arra. Úgyhogy én gratulálok a srácoknak. Tanulni kell ebből a mérkőzésből, hiába nyertük meg, rengeteg negatívumot és pozitívumot is láttam. Úgyhogy ezeket kell kijavítanunk. De mondom, inkább a hozzáállásunk volt olyan az elejétől, ami nem tetszett

Magyar László, Tiszaújváros: Gratulálok a hazai csapatnak, nem értettem, miért kellett a mai mecset megrendezni. A reggel folyamán a vezetőedzőnk is belázasodott. Így kerültem a kispadra. Négy felnőtt játékossal érkeztünk, amelyből egy sérült. Így lényegében 5 emberrek játszottuk végig a mérkőzést, de szerintem összeségében egész jól játszottunk és gratulálok a saját csapatomnak.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus