Nyíregyházán abban bíztak, hogy a szövetség létszámot emel

Bus Iván szerint meg akarták szerezni a bajnoki címet és bíztak abban, hogy a szövetség segíti a feljutni akarókat. 

Beteljesülés nélkül ért véget a Nyíregyháza-Blue Sharks számára a csonka idény, a csapat kapitánya, Bus Iván is csalódásként élte meg, hogy nem tudták kiharcolni a feljutást. A Kék Cápák az éllovas MAFC-al azonos mutatóval az NB I/B Piros csoportjának második helyén álltak, amikor a szövetség döntése értelmében véget értek a bajnokságok - írja a kolcseytv.hu.

"Valahol számítottunk erre, mivel a környező országokban már korábban meglépték ezt, és az egészségügyi helyezet is indolkolta, de abszolút csalódott vagyok, mivel így olyan, mintha semmi nem történt volna az elmúlt hónapokban" – Bus Iván.

"Nagyon jó társaság jött össze, a pályán és azok kívül is együtt voltunk és meg akartuk szerezni a feljutást jelentő bajnoki címet. Titkon bíztam abban, hogy a szövetség ebben a helyzetben a létszámemelés mellett dönt – ezzel egyetlen csapat érdekei sem sérültek volna -, de végül ez nem történt meg. Furcsa, hogy az évnek ebben a szakaszában nem kosarazunk és nem látjuk azt sem, hogy mikor foghatunk ismét labdát a kezünkbe."

fotó: Hübner Nyíregyháza BS

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus