Új légióst igazolt a BKG Príma

Seth Berger már megkapta a csapat 20 oldalas playbookját. 

A primabasket.hu közleménye:

"Új játékosunk hamarosan gépre száll és már a Miskolc ellen újult erővel fogadjuk majd az ellent. Az Oregon State egyetem ex-játékosa 24 éves lesz október 18-án. A 204 cm-es magasbedobó feleségével érkezik hazánkba. Bízunk benne, hogy kívülről és belülről is megkeseríti majd a riválisok dolgát. Mindenképp azt várjuk, hogy a csapaton belül is frissek maradjanak a játékosaink, ne kényelmesedjenek el és kitartson energiánk a bajnokság legvégéig. Most egy kicsit nehezebb időszak következik, hiszen újra kell építeni a csapatot, de már megkapta a csapatunk jelenlegi támádójátékának 20 oldalas playbookját és egy 10 perces video playbook is segíti a koncepció tanulásában.

Reményeink szerint fizikailag valóban jó szinten lesz, hogy minőségben tudjon dolgozni. A 24-es Körzet TV jóvoltából élőben követte a TFSE és az MTK elleni közvetítéseket, ahol szerencsére jól is játszottunk, így mégiscsak vonzóbbak leszünk számára.

Nagy várakozással nézünk a következő napok elé, reméljük egy igazi csapatembert sikerült találnunk, aki majd erősíti az egységet, mely láthatóan nehezebb időszakban is felül tudott emelkedni a múlt eseményein. A bemutatkozó filmeken jól látszik, hogy egy igazi közönségkedvenc érkezik hozzánk, aki nem rest a labdáért vétődni is, ha kell. Első alkalom tehát az új csapat biztatására: 21-e, Vasárnap 18:00 Szigetszentmiklós, BKG PRIMA SE- MEAFC."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus