A Shepard-Ivosev balhé és Mohammed kiállítása

A tegnap esti KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár mérkőzésen két komolyabb balhé is történt - a Tomiszlav Ivosev - Winston Shepard ütésváltás után mindkét felet kiküldték, de erre a sorsra jutott Alhaji Mohammed is Milutin Djukanovics faultját követően.

A tegnap esti KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár összecsapást simán nyerték az alapszakasz-győztes vendégek, de nem volt balhémentes a találkozó, ez egy kedves olvasónk által elküldött videón jól látszik.

Először a második negyed elején Winston Shepardon ütött be egy kemény faultot Tomiszlav Ivosev, ami után összeakadt a két fél, lökés, ütés is volt a két oldalról, majd mindketten mehettek zuhanyozni - miután Shepardnak volt mondanivalója a kecskeméti szurkolók felé is. A második esetben, a negyedik negyedben Milutin Djukanovics szabálytalankodott Alhaji Mohammed ellen, és a játékvezetők úgy ítélték meg, hogy utóbbi visszaütött, ezért őt is kiküldték - minden kiállított játékos számára elvileg 1-1 meccses automatikus eltiltás jön, de valószínűleg hamarosan kiderül, hogy milyen ítélet születik az MKOSZ Fegyelmi Bizottsága által.

Az Alba Fehérvár ügyvezetője, Halm Rolland az albakosar.hu-nak azért elmondta véleményét rögtön a mérkőzést követően: "A lefújás után klubunk ügyvezetője, Halm Rolland közölte, szerinte elfogadhatatlan, amit a játékosainkkal műveltek a mérkőzésen. Kérni fogjuk a meccsen történtek kivizsgálását a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségénél, amint a találkozó felvételét megkaptuk."

A Shepard-Ivosev ütésváltás:

Mohammed kiállítása:

Köszönjük a felvételt ezúton is!

Foto, Slide - KTE Kosárlabda Klub facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus