Videó: Stefan Savics elkezdte feltérképezni a magyar mezőnyt

Az Egis Körmend játékosa szakmai és magánéleti szempontból is remekül érzi magát Körmenden, sok érdekességet elárult a klub YouTube-csatornájának első, feliratos videójában.

Stefan Savics egy hasonló szerbiai kisvárosban nőtt fel, mint Körmend, ezért az első perctől otthonosan érezte magát, és a klubnál is minden adott, hogy kizárólag a kosárlabdával tudjon foglalkozni. Amikor megérkezett a megkeresés, itt játszó barátaitól érdeklődött, és a tanácsukat meghallgatva írt végül alá - a magyar bajnokságot keménynek tartja, nagyon sok jó játékos szerepel itt. A felkészülés alapján szerinte jó lesz idén a Körmend a bajnokságban, pedig nagyon sok helyről érkeztek a játékosok, össze kell szokniuk, és nagyon sok a fiatal is. 

Bár most nincs sok szabadideje, ha mégis akad, akkor vele együtt ideköltöző menyasszonyával filmeket néz, és igyekszik a lehető legtöbbet pihenni a meccsek és edzések között. 

Az első perctől kezdve igyekszik feltérképezni a csapatokat, az itt játszó ellenfeleket - nagyon sok szerb játékost ismer, de a magyarokat és más légiósokat is figyel. Az "őrült" körmendi szurkolókról már az érkezése előtt hallott, és tudja, hogy nagyon várják már a szezont, hiszen tavaly nem tudtak kijárni a meccsekre - azt kéri tőlük, hogy minél többen jöjjenek ki a meccsekre és legyenek ők a hatodik ember a pályán. 

 

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus