Bemelegítés - A-csoport, Döntő - 3. forduló

Pénteken folytatódik a férfi A csoport döntője, Körmenden lehet bajnok a 2-0-ra vezető Falco - nézzük, hogy mit érdemes tudni a találkozó előtt.

Döntő, 3. mérkőzés

Egis Körmend (0-2) - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (2-0)
2019. június 21., péntek, 18:30

A második mérkőzésen nem történt meglepetés, a Falco hazai pályán behúzta második győzelmét, így 2-0-ra vezet, a bajnoki cím kapujában van.

A képlet ugyanaz, mint az előző meccs előtt: a Körmendnek a pattanózáson kell javítania, hogy ne kerüljön óriási hátrányba a rengeteg második esély miatt. Ha erre Delas hiányában nem képes (és eddig egyik összecsapáson sem volt), akkor ihletett dobóforma kell a hazaiaktól ahhoz, hogy ne söpréssel és hazai pályán kapituláljanak vasi riválisukkal szemben.

A Falcónak semmin nem kell változtatni, hónapok óta szépen le vannak osztva a szerepek, a védekezés is nagyon rendben van Gasper Okorn együttesénél, nincs ok a változtatásra (hogy +30-nál mennyire engedett ki a Falco az előző mérkőzés végjátékában, annak szerintem a harmadik meccs szempontjából semmi jelentősége nincs).

A párharc előtt azt mondtam, hogy a Szombathely 3-0-ja a pályahátrány miatt nem reális, most azonban annyira klappol minden Perl Zoltánéknál, hogy legalább annyi esélye van a söprésnek, mint annak, hogy a csapatok visszamennek még az Arena Savariába.

Fotó, Slide - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus