Bemelegítés - A-csoport, Döntő - 3. mérkőzés

Holnap este lejátsszák a magyar férfi A csoportban a döntő harmadik mérkőzését - a meccs felvezetőjét olvashatjátok.

Döntő, 3. mérkőzés

Szolnoki Olaj KK (1-1) - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (1-1)
2018.06.14., csütörtök, 20:00 (TV - M4, 19:45)

Jön a döntő harmadik mérkőzése, amelyet sokan sorsdöntőnek gondolnak - ha most nem nyer a Falco Szolnokon, az ötödik mérkőzésen már rettenetesen nehéz dolga lesz, ha viszont elveszi az Olaj pályaelőnyét lendületből, az előző találkozón aratott siker után, a következő ütközetben lezárhatja a párharcot saját közönsége előtt.

Elég komoly tehát a tét, az esélyek pedig kiegyenlítettek, ahogyan az első két mérkőzésen is azok voltak - főleg úgy, hogy Govens visszatért a Falcóba, így mennyiségi hátrányban sincs Szrecsko Szekulovics együttese. A magyar válogatott honosított irányítója ráadásul hiába nem volt annyira központi figura, mint szokott lenni, így is nagyon hasznos teljesítményt nyújtott, az elhibázott kísérleteit leszámítva sallangmentesen kosarazott, így nagyjából egál az, amit a két fél az eddigi két mérkőzésen mutatott. A szombathelyieknek ezúttal nem ment a kinti dobás, így is nyerni tudtak - az kulcskérdés lenne az idegenbeli sikerük szempontjából, hogy Boriszov jobban dobjon, mint eddig, mert ez hozhatna új színt ebbe a csatába, és ez billenthetné a Falco felé a mérleg nyelvét akár a Tiszaligetben is. A Szolnoknál nagy gondok nincsenek, az utolsó pár percet leszámítva kifejezetten jól játszott a gárda Szombathelyen is, több mint 10 pontos hátrányát eltüntette, és több mint 10 pontos előnyt csinált belőle. A végén passzív volt Dragan Alekszics együttese támadásban, ezen kell változtatnia Milosevicséknek, és akkor újfent győztesen hagyhatják el a parkettát.

Kifejezetten jó meccsre van kilátás ezúttal is, óriási csata folyik a pályán, ezúttal sem nagyon várható más, a hazai pálya miatt hajszállal esélyesebb a Szolnok. A találkozót az M4 Sport 19:45-ös műsorkezdettel élőben közvetíti.

Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus