Bemelegítés: A-csoport - elődöntő - harmadik forduló

Péntek este folytatódnak a magyar férfi A csoport elődöntői, jönnek a harmadik mérkőzések, amelyeken mindkét vasi együttes bejuthat a fináléba - lássuk, mi várható a meccseken.

Egis Körmend (2-0) - Pécsi VSK-VEOLIA (0-2)
2019. június 7., péntek, 18:00

A Körmend Delas nélkül is győzni tudott Pécsen, így most hazai pályán lezárhatja a sorozatot - otthon a bajnokságban még nem kapott ki Matthias Zollner együttese, nagyon jó esélye van arra, hogy ez a sorozat folytatódjon. A túloldalon Budimir hiányzott legutóbb, és ha ez most is így lesz, azt szinte biztosan nem bírja majd el Csirke Ferenc együttese idegenben. Ha játszik Budimir, akkor még lehet némi sansza a mecsekaljai gárdának, szoros volt a pécsi találkozó, de a Körmend annyira magabiztos volt eddig idén hazai pályán, hogy Delas hiánya ide vagy oda, masszív favoritnak számít saját közönsége előtt.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (2-0) - Szolnoki Olaj KK (0-2)
2019. június 7., péntek, 18:00

Még egyszerűbbnek tűnik a képlet ebben a sorozatban, miután a Falco nagyon könnyedén győzött a Tiszaligetben, a meglévő sérülések mellett pedig még Tóth Ádám kiállítása és eltiltása is hátráltatja a szolnokiakat. Hab a tortán, hogy a hírek szerint az U20-as játékosok majd az NB II-es négyesdöntőben szerepelnek pénteken, Cegléden, így a Rudner-Csák-Frank-Frikker négyest is nélkülöznie kell Dragan Alekszicsnek. "Soha ne becsüld le egy bajnok szívét", de jelen körülmények között az is meglepetés lenne, ha az Olaj szoros mérkőzést játszana Szombathelyen, a Falco teljesen egyértelmű favorit.

Fotó, Slide - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus