NBI/A: 15:00-kor Szolnok-Falco csúcsrangadó

A kiemelt mérkőzést az M4 Sport is közvetíti, ezen felül még két találkozót rendeznek ma - mutatjuk az élőképek és a fullcourtok elérhetőségeit. 

fotó: hunbasket.hu

A  hétvége kiemelt rangadóját Szolnokon rendezik, ahol az első és a második helyen álló csapat találkozik. A Falco már leküzdötte a maga gyengébb időszakát és ismét elkezdett nyerni, hét közben már kifejezetten jól néztek ki a szombathelyiek, míg az Olajbányász sikerszériája éppen most tört meg Körmenden, a listavezető nem a legjobban hangolt a derbire. Ettől még persze ugyanolyan jók Badzimék, mint eddig, otthon pláne ellenállhatatlanok és azt se felejtsük el, hogy a társaság korábban Szombathelyen is legyőzte a Falcót - persze ezért nyilván különösen vissza szeretnének vágni Váradiék. A liga két legjobb csapata feszül egymásnak úgy, hogy aki nyer, az jó eséllyel meg is nyeri az alapszakaszt - az összescsapást az M4 Sport is élőben közvetíti, igazi csemegére készülhetünk. A vendégeknél egyébként Lake nem játszik, Bruinsmát viszont pár percre már bevethetik a tervek szerint. 

Ezen felül két találkozó jut mára, a Pécs-ZTE-nél ismét Heinrich Róbert ül a zalaiak kispadján, a vendégek a becsületükért hajtanak, míg a hazaiak már biztosították részvételüket a Magyar Kupában. A másik összecsapáson a Kaposvár fogadja az Oroszlányt Révész Ádám nélkül, a hazaiak az edzőváltás óta egyáltalán nem alsóházi szinten játszanak és otthon most is jó esélyeik lehetnek, de az OSE is jó formába lendült, ráadásul már az idegenbeli átkot is levetkőzte magáról, úgyhogy ebből is jó meccs lehet.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szombat 15:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A rangadót az M4 Sport élőben közvetíti, a csatorna internetes streamje itt nézhető!

 

Kaposvári KK - OSE Lions szombat 18:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A MindiGO élőképes közvetítése itt követhető!

 

PVSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK szombat 18:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A MindiGO élőképes közvetítése itt követhető!

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus