A Naturtex-SZTE-Szedeák szerződést bontott Jesse Hunt-tal

A klub nem marad három légióssal, hiszen szerződést kötött az amerikai Rashun Davis-szel.

A Naturtex-SZTE-Szedeák facebook közleménye:

A Naturtex-SZTE-Szedeák szerződést bontott Jesse Hunt-tal. A nyáron érkezett 24 éves játékos 16 bajnokin lépett pályára csapatunkban, ez alatt 6.3 pontot és 5.5 lepattanót átlagolt 21.4 perc alatt. Jesse személyében egy kiváló sportembert ismertünk meg, köszönjük mindazt, amit a klubért tett, és sok sikert kívánunk további pályafutásához!

Klubunk nem marad három légióssal, hiszen szerződést kötött az amerikai Rashun Davis-szel.

A 28 éves, 182 cm magas, egyes és kettes poszton bevethető kosaras legutóbb a bosnyák első osztályban, a Sloboda Tuzla csapatában játszott, amelynek színeiben nyolc meccsen lépett pályára, átlagban 31.9 percet töltött a parkettán, ami alatt 14.6 pontot, 3.4 gólpasszt és 3.4 lepattanót átlagolt. Új játékosunk számára nem ismeretlen a magyar bajnokság, hiszen a 2019-2020-as idényben (amely a koronavírus miatt félbeszakadt) a Kaposvárt erősítette. A somogyiak színeiben 22 meccsen játszott, 31.4 perc alatt átlagban 16.5 pontot, 2.9 lepattanót és 4.8 gólpasszt átlagolt, a triplákat pedig 39%-al dobta abban a szezonban.

Rashun Davis kedden érkezett meg Szegedre.

– Jó emlékeim vannak a magyar bajnokságról, amelyet egy remek bajnokságnak tartok. Új közegbe érkeztem, de izgatottan várom, hogy megismerhessem a csapattársaimat. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot a célok elérésében, és bejussunk a legjobb nyolc közé – mondta megérkezését követően új légiósunk.

 

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus