A nulláról kell újjáépíteni a jászberényi kosárcsapatot

Földi Sándor adott helyzetjelentést.

fotó, slide: jkse.hu

A Jászsági Térségi Televíziónak nyilatkozott a gárda régi-új edzője. Földi Sándor elmondta, hogy nagy a kihívás, hiszen az A-csoportos kiesés után több fórumon is az az általános vélemény, hogy vége a jászberényi kosárlabdának. A vezetőség egy része és ő maga viszont meg akarja menteni a helyi kosárlabdát, ezért élő szerződése ellenére távozott a Rátgéber Akadémiáról - meg is köszönte Rátgéber Lászlónak, amiért nem gördített akadályt a távozása elé. 

Földi Sándor elmondta, hogy első számú segítője, Miljan Rakics nem csak segédedzőként, hanem játékosként is rendelkezésre állhat majd. A fő probléma, hogy teljesen új csapatot kell építeniük, mivel a kieső gárdából egyetlen játékos sem maradt Jászberényben, emiatt igazán nehéz ez a feladat. 

Jelenleg nem tudja megmondani, hogy milyen eredményekre lehet képes a csapat, mert az első számú kiszemeltek közül többen az utolsó pillanatban visszamondták a lehetőséget - ennek ellenére a keret már nagyjából összeállt, és augusztus elején kezdik meg a közös munkát. A szurkolóknak megköszönte a gratulációt és a biztatást, mindig jó viszonyban volt a drukkerekkel, és reméli, hogy újra megtelnek majd a lelátók és buzdítani fogják csapatát. 

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus