A Sopron erősen tartalékosan léphet pályára a DEAC otthonában

Milos Boriszov térde és Fazekas Csaba talpa rakoncátlankodik, de itt még nincs vége a gondoknak.

A Sopron honlapja tájékoztatott arról, hogy Boriszov és Fazekas mellett lehet, hogy a centerükre, E.J. Montgomeryre sem számíthat Dzunics Braniszlav:

A térdével bajlódó Juhos Levente, valamint a bő egy hete bokatörést szenvedett Supi mellett edzőnk, Báne Debrecenben biztos, hogy nem számíthat a Paks ellen remeklő, de a múlt heti második, ráadásul hosszabbításos meccs végén a térdét kicsit meghúzó Milosra, valamint a talpát újfent fájlaló Fazekas Csabira. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy csütörtökön légiós centerünk E. J. megbetegedett és a játéka bizonytalan, miként az edzéseket ugyan elkezdő, de messze nem ideális erőállapotban lévő irányítónké, Chauncey Collinsé is, akkor bátran állíthatjuk, erősen tartalékos összetételben lép majd pályára csapatunk Debrecenben.

Szakvezetőnk, Dzunics Braniszlav amondó: a rendelkezésre álló játékosokkal kell kihozni magából a maximumot csapatunknak. Kiemelte: Debrecenben nemhogy nyerni, de egy tisztes, szoros eredményt elérni még teljes kerettel is nagyon nehéz lenne. Egy remek szerkezetű, erős kerettel rendelkező, védekezésben és támadásban egyaránt rendkívül szervezett csapathoz látogatunk, amely már eddigi teljesítményével is igazolta, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapata. Egyértelműen magasabbak a céljaik, de, mint azt Báne hangsúlyozta: nekünk – tartalékos összetétel ide, hiányzó kulcsjátékosok oda-, ki kell adnunk magunkból a lehető legtöbbet, aztán a pályán kiderül, hogy ez mire elég.

 

fotó, slide: hunbasket.hu

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus