A Szedeák egykori vezetőedzője lett a SMAFC edzője

Hosszas tárgyalássorozat ért véget Sopronban, ahol a klub elöljárói és Molnár József aláírták a 2018-19-es szezonra szóló szerződést.

Hosszas tárgyalás sorozat ért véget Sopronban, ahol a klub elöljárói és Molnár József aláírták a 2018-19-es szezonra szóló szerzödést, melynek értelmében a magyar szakember veszi át a B-csoport zöld csoportjában szereplö, soproni gárda irányítását.

A 40-es éveiben járó Molnár az elmúlt másfél évtizedben javarészt külföldön vállalt munkát: 2004-töl 2012-ig Új-Zélandon tevékenykedett, ahol a különbözö korosztályos válagatottak mellett a Nelson Giants csapatának másodedzöjeként is dolgozott. A szigetország junior válogatottjával részt vett a 2008-ban, Münchenben rendezett Albert Schweitzer tornán és a 2009-ben a csapata hazájában rendezett világbajnokságon is.

2012-ben tért haza Magyarországra, akkor a Naturtex-Szedeák vezetöedzöjeként mutatkozhatott be a magyar élvonalban, de onnan szezon közben távozott.

Ezt követöen Norvégiába tette át székhelyét, ahol éveken keresztül az U18-as és U16-os válogatott vezetöedzöje volt, emellett pedig az elmúlt két szezonban a norvág másodosztályban vitézkedö, Boler Basketball Club Oslo csapatát is irányította.

Molnár egy héttel ezelött érkezett ismét hazánkba, és augusztus 1-én kezdi meg a munkát Sopronban!

Fotó - Molnár József facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus