Alex Reese nem lesz a Nyíregyháza játékosa

Az amerikai magasember előbb útlevélgondokra hivatkozva késett, majd elérhetetlenné vált, így a Nyíregyháza nem tart igényt a játékára, mást szerződtetnek helyette.

A Hübner Nyíregyháza BS közleménye:

A Hübner Nyíregyháza BS vezetősége ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy Alexander Perry Reese mégsem lesz a klub játékosa.

Az amerikai magasember és a klub között július végén köttetett munkaszerződés, mely a játékos önhibájából nem léphetett hatályba.

Alexander Perry Reesenek augusztus 22-én kellett volna Magyarországra érkeznie. A játékos először az utazás előtt egy héttel jelezte, hogy útlevele lejárt, majd másnap újra jelentkezett, hogy mégis rendelkezik új, érvényes útlevéllel, amelyről dokumentációt is küldött.

Úgy tűnt minden rendben van, mikor újfent jelzés érkezett a játékos felől, hogy fizikailag nincs a birtokában útlevele, ezért intézkedik egy újabb csináltatásáról.

Klubunk haladéktalanul intézkedett a repülőjegy átfoglalásáról, ám a játékos azóta elérhetetlen, semmilyen kommunikációs felületen, többszöri megkeresésre sem reagál, és az utazását sem kezdte meg.

Itt szeretnénk jelezni, hogy a játékost képviselő ügynökség, végig mindenben segítőkész partner volt, de ők sem tudtak érdemben reagálni a kialakult helyzetre, hiszen a játékos együttműködése nélkül ez lehetetlen volt. Mindezek fényében úgy döntöttünk, hogy nem tartunk igényt a játékos szolgálataira, pótlásáról már megkezdődtek az ilyenkor szükséges intézkedések, és vélhetően a jövő hét folyamán már teljes kerettel - 4 légióssal - tudunk utazni Oroszlányra, a Bányász Kupára.

A játékost képviselő ügynökség kártalanítja a Klubunkat az eredeti repülőjegy és az átfoglalás költségeinek tekintetében.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus