Antalics Dániel aláírt a Kaposvárhoz

Első profi szerződése.

A Kometa Kaposvári KK közleménye:

Klubunkkal, a Kometa Kaposvári KK-val kötötte meg élete első profi szerződését a sajátnevelésű játékosunk, Antalics Dániel, aki két évre kötelezte el magát.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fiatal tehetségeink nálunk maradjanak, ennek egyik bizonyítéka, hogy Paár Márk, valamint Halmai Dániel is csapatunkkal kötötte meg élete első profi szerződését. Ezúttal pedig a Antalics Dániel kötelezte el magát az együttesünkhöz, neki is ez lesz az első profi kontraktusa, mely kettő esztendőre szól.

A 2005-ös születésű Antalics Dániel a kaposvári Sportközpont és Sportiskolában ismerkedett meg a kosárlabda alapjaival, majd végigjárva a korosztályos együtteseket, végül a Kometa Kaposvári KK felnőttkeretéhez is csatlakozott. A sportoló a mögöttünk hagyott szezonban átlépett egy nagy mérföldkövet, hiszen megszerezte élete első pontjait az NB I./A-csoportban. Az elmúlt hetekben a portugáliai B-divíziós Európa-bajnokságon szerepelt a magyar válogatott tagjaként, mellyel a 11. helyen végzett. Ezúttal pedig a Antalics Dániel kötelezte el magát az együttesünkhöz, neki is ez lesz az első profi kontraktusa, mely kettő esztendőre szól.

 

Fotó, slide: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus