Antonis Constantinides marad az Egis Körmend vezetőedzője

Döntöttek az edzőkérdésről. 

fotó: Egis Körmend Hivatalos

Az Egis Körmend közleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend vezetősége megállapodott a folytatásról Antonis Constantinides-szel, aki korábban is volt már csapatunk vezetőedzője és az előző idényben is ő vette át a gárdát az edzőváltást követően.

Több jelöltünk is volt a posztra, köztük magyar szakemberek is, akikkel tárgyalásokat folytattunk a közös munkáról. Ugyanakkor a lehetőségeinknek a költségvetés keretei is határt szabtak, ezt is figyelembe kellett vennünk.

Klubunk mindenképpen olyan szakembert szeretett volna a csapat mellett látni, aki ismeri a magyar bajnokságot és a körmendi közeget is.

Antonis Constantinides megfelel ezeknek az elvárásoknak és a személyében egy olyan edző viszi tovább a szakmai munkát, aki elkötelezett a körmendi kosárlabda felé. Ennek ő maga is többször hangot adott a nyilvánosság előtt. 

A ciprusi szakember már aláírta a szerződését, amely egy plusz egy idényre szól.  Az elmúlt szezon tapasztalatairól és a jövőt illető terveiről ő maga nyilatkozik majd klubunk internetes felületein.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus