Az edzővel és egy légióssal is szerződést bontott a Jászberény

Változások történtek a klubnál. 

A Jászberényi KSE közleménye:

Tisztelt Szurkolóink, Támogatóink, Sportbarátok!

A JKSE Vezetősége az alábbiakban tájékoztatja a nyilvánosságot az NB I/A-s csapatunk helyzetéről.

A válogatott szünet alatt változások zajlottak a felnőtt csapat életében, Miljan Curovic vezetőedzővel és Aleksandar Radukic játékossal szerződést bontottunk. Köszönjük a JKSE-ért tett szolgálataikat és további sok sikert kívánunk pályafutásukhoz!

A vezetőedzői feladatokat és a játékosok felkészítését egyelőre az egyesületen belül oldjuk meg.

A felnőtt csapat, a kötelezően előírt karanténnapok leteltét követően orvosi vizsgálatokon, valamint egészségügyi felméréseken vett részt. Egyenőre csak személyre szabottan az ilyenkor kiszabott egészségügyi protokollokat betartva mérsékelt intenzitású rávezető edzéseket tudtunk tartani. Ennek ellenére csapatunknak a megváltozott válogatott program miatt az MKOSZ által 2020.11.26-án csütörtökön kiadott menetrend alapján, 2020.11.30-án hétfőn az Atomerőmű SE otthonában pályára kell lépnie.

Sajnálatos módon Füzi Róbert, Filipovic Stefan, Donovan Donaldson, Rékasi – Bojta Bendegúz és Szőke Péter Soma sportorvosi engedély hiányában, Czirbus József pedig műtét utáni rehabilitációja miatt nem lehet a csapatunk tagja hétfőn.

Így csak az addig, az utánpótlás játékosokon elvégzett PCR-tesztek eredményeinek ismeretében tudunk majd egy mérkőzésre nevezhető keretet összeállítani.

A hétfőre kialakult menetrendről és mérkőzéskeretről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Tisztelettel:
JKSE Vezetősége

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus