Bejelentés: Vojvoda Dávid az Alba Fehérvárnál folytatja

Nagy hírt közölt a fehérvári klub. 

Az Alba Fehérvár ma délelőtt online sajtótájékoztatón közölte, hogy Vojvoda Dávid a klub játékosa lesz a következő szezonban. A magyar válogatott kiválósága egy olaszországi év után hazatér Magyarországra, de nem korábbi klubjába, a Szolnokhoz, hanem a nagy rivális Fehérvárhoz. A szerződés három évre szól.

"Őszintén szólva, nem volt nehéz a döntés" - mondta Vojvoda. "Úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Gondolkodtam rajta sokat, de ezt éreztem jónak ebben a helyzetben. Itt a családra is kicsit tekintettel voltam. A Fehérvár az elmúlt években sokszor megkeresett, de különböző okokból nem jöttem ide. Hosszútávú szerződést írtam alá, remélem sikeres időszak lesz."

"Az elsődleges az, hogy szeretném magam felépíteni, amiatt, ami az előző szezonban történt Olaszországban. Nem mondanám, hogy besültem az olaszoknál, de egy kicsit más szerepben voltam ott, mint az elmúlt években itthon. Az átlagom nem mondható rossznak, de nyáron, ahogy vártak a vezetők... én egy kicsit másra számítottam. Nyilván az én posztomon nagyon sokan voltak, szerintem az edzőnk sokszor nem tudta, engem hogyan használjon. Több poszton is kipróbált, elég rossz szituációban voltam és ezt éreztem is magamon. Mikor visszajöttem a válogatottba és játszottuk ezt a két mérkőzést abszolút nem volt bennem ez a kirobbanó önbizalom, ami az elmúlt években megszokott volt nálam. Remélem, hogy itt az Albában más lesz a szerepem, sőt biztos. Abszolút vezér szeretnék lenni, a csapatnak meghatározó játékosa."

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus