Constantinides nem tud ott lenni a Falco elleni meccsen

Antonis Constantinides vezetőedző családi okok miatt haza utazott, így a Falco KC elleni mérkőzésen Kocsis Tamás fogja irányítani a csapatot.

Az Egis Körmend közleménye:

Tisztelt Szurkolók!

Tájékoztatunk titeket, hogy Antonis Constantinides vezetőedző családi okok miatt haza utazott, így a Falco KC elleni mérkőzésen Kocsis Tamás fogja irányítani a csapatot.

Antonis Constantinides: „Tisztelt Szurkolók! Előszőr mindenkitől szeretnék elnézést kérni, a Paks ellen nyújtott teljesítményünk miatt. Szerettük volna, hogy meglegyen a hetedik győzelem zsinórban, és megígérem, hogy mindent megteszünk a további sikerekért. Sajnálatos módon azonban, egy ideig nem lehetek a kedvenc csapatom mellett, ugyanis vannak helyzetek amikor az emberre a családja mellett van szükség. Az exfeleségem egészségügyi problémákkal küzd, és úgy érzem, kötelességem most a családom, és két gyermekem mellett lenni, és teljes odaadással támogatni őket ebben a nehéz időszakban. A Falco elleni mérkőzésen már nem ülhetek a kispadra, viszont folyamatos kapcsolatban vagyok az asszisztenseimmel, a játékosaimmal, és keményen dolgozunk azért, hogy felkészítsük a csapatot a hétvégi rangadóra. A Debrecen elleni mérkőzésre már mindenképp velem a kispadon áll ki a gárda. Még egyszer szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, és a megértésetek kérem, ebben a nehéz szituációban. Köszönöm klubnak és nektek szurkolóknak a támogatást.”

 

Fotó: Egis Körmend facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus