Darryl Bryant már nem az Olaj játékosa

A Bajnokok Ligája induló Kataja Basket saját honlapján jelentette be, hogy leigazolták a Szolnoki Olaj KK amerikai irányítóját, Darryl Bryantet.

A katajabasket.fi cikke megemlíti, hogy még az átigazolási határidő lejárta előtt lépett a csapat, Darryl Bryantet szerződtették, egyúttal Jay Kingtől búcsút vettek.

Bryantről azt írják, hogy a PAOK-ban kezdte az idényt, ahol a görög első osztályban 10.5, a Bajnokok Ligájában pedig 10.7 pontos átlaga volt. Januárban váltott csapatot és igazolt Szolnokra. Itt nem volt szerencséje, mivel két nappal szerződtetése után az Olaj edzőt váltott - 4 meccsen 10 perces, 3.8 pontot és 1.3 gólpasszos átlaga volt.

Az amerikai hátvéd ma érkezik meg Finnországba, holnap már játszik is új csapatában, amely egyébként a BL legszorosabb csoportjában, a B-jelű nyolcasban végzett a hetedik helyen 6-8-as mutatóval, de mindössze egy győzelemmel maradtak el a negyedik helyen végző Avtodor Szaratovtól. A Kataja azóta oda-vissza kikapott a FIBA Europe Cup nyolcaddöntőjében a Telekom Baskets Bonntól, így befejeződött számukra a nemzetközi kupaidény - a finn bajnokságban jelenleg csak a negyedikek 18-8-cal.


Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus