Dénes Gábor talpszalag-szakadást szenvedett

Megvan, hogy mennyit kell kihagyni a Sopron sérültjeinek.

A sakc.hu közleménye:

Amint arról már beszámoltunk J. C. Fuller, a csapatunkba egyre inkább beilleszkedő amerikai bedobó mindkét csuklója eltörött Debrecenben. Az ő kezét holnap operálják Sopronban. Csapatunk utoljára – nem mellesleg szintén kényszerűségből, Makinde London vállsérülése miatt – igazolt légiósa számára ezzel befejeződött az évad, és mivel őt a február végi átigazolási határidő utolsó pillanataiban sikerült szerződtetni, pótlására nincs lehetőség, így négy légióssal fejezzük be az évadot.

Csapatkapitányunk, Dénes Gábor Debrecenben a második félidőben, erős talpfájdalmai miatt jelezte szakvezetésünknek, hogy nem tudja folytatni a játékot. A vizsgálatok Gabinál részleges talpszalagszakadást mutattak ki, az ő játékára közel egy hónapig, három hétig nem számíthat a szakmai stáb,

Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs kiemelte: bár a csapat nagyon nehéz szituációba került, még ebben az új (vész)helyzetben is – amelyben a hátralévő két alapszakasz-mérkőzést, a hétvégi székesfehérvári, valamint a jövő hét végén rendezendő Szeged elleni hazai összecsapást biztos, hogy a két meghatározó játékosunk nélkül kell megvívnunk -, van matematikai esélye a legjobb 10 közé, azaz a középházba bekerülni, csapatunk az utolsó pillanatig küzdeni, harcolni fog ennek eléréséért. Amennyiben ezt nem sikerül elérni és a középszakaszban az alsóházban szereplünk, akkor a cél  egyértelmű: minél hamarabb bebiztosítani, hogy elkerüljük a tavalyi “horrort”, a playout párharcot.

fotó: Wölfinger Béla / sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus