Draymond Green egykori csapattársát igazolta le a MEAFC

A miskolciak a légióson kívül két, igen jó nevű igazolást is bejelentettek ma délelőtt.

A MEAFC-Miskolc hivatalos facebook oldalának közleménye:

Szögi Ádám, Austin Thornton és Fazekas Csaba is a fedélzeten!

Egy újabb bajnokesélyes csapattal találkozik NB I/B-s kosárlabda csapatunk szerdán, mikor a tabella jelenlegi harmadik helyezettje, az Oroszlány gárdája érkezik Miskolcra.
A találkozóval kapcsolatban Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük:

"Az OSE elleni találkozón már bevetésre készen, rendelkezésre állnak régi-új igazolásaink. Ismerve az idei páratlan sérüléshullámot - legutóbb Tóth Bence dőlt ki bizonytalan időre - mennyiségileg és rutint tekintve is szerettük volna stabilizálni keretünket, ezért az átigazolási határidő előtt házon belül két , házon és országon kívül egy emberünket aktiváltuk.

Szögi Ádám és Fazekas Csaba is az én személyes kérésemre csatlakozott újra hozzánk, hogy rutinjával segítse fiataljainkat, míg Austin az USA-ból érkezett.

Kezdő5.hu:

Az ebben a szezonban rövid ideig már Magyarországon, a szintén Piros csoportos BKG Príma színeiben légióskodó Austin Thornton nem kis név ezen a szinten, hiszen egyetemi évei alatt a Michigan State Spartans színeiben az NCAA egyik elit csapatába játszott, olyan csapattársak mellett húzóemberként, mint a háromszoros NBA-bajnok és All-Star Draymond Green. A 3/4-es poszton használható amerikai bedobó 20 pontot átlagolt három mérkőzésen, méghozzá 57%-os mezőnymutatóval, volt mellette 6 lepattanója, 2 gólpassza és 2 szerzett labdája is. Szerdán már be is mutatkozhat az Oroszlány ellen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus