Egykori válogatott a PVSK színeiben

Juhos Levente makacs térdsérülést követően tér vissza.

A Pécsi VSK-VEOLIA közleménye:

Horti Bálint után újabb, korábban a magyar válogatottban is pályára lépő magasembert sikerült leigazolnunk, Juhos Levente a PVSK színeiben folytatja.

Azért egy Juhos, Horti centerduó egyáltalán nem hangzik rosszul! Márpedig az ősszel rajtoló szezonban könnyen lehet, hogy ilyen párossal fogjuk ostromolni az ellenfelek gyűrűjét. Ma ugyanis szerződést kötöttünk a 4-5-ös poszton bevethető korábbi válogatott centerrel, Juhos Leventével.

A 31 éves, 206 centi magas kosaras jókora élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, éveket húzott le Szegeden, majd az Szolnok együttesében is kipróbálta magát, hogy aztán utolsó két szezonjában a Sopron együttesében játsszon. Illetve ha az előző szezont vesszük alapul, akkor ez nem teljesen igaz, egy makacs térdsérülés miatt ugyanis az elmúlt év főként a lábadozásról szólt számára. Orvosaink alaposan kivizsgálták Levente térdét, és arra jutottak, hogy teljesen rendbejött a korábbi sérülés, így nagy örömmel kötöttünk szerződést vele. Bár nyilvánvalóan szüksége lesz egy kis időre, amíg utoléri magát, ebben azonban szakmai stábunk segíteni fogja őt.

Valószínűleg nem is lesz nehéz dolga Juhász Olivéréknek, ugyanis Juhos Levente rendkívül motiváltan várja már az új szezont, ismét fel akarja magát építeni, és segíteni akar csapatunknak abban, hogy kiharcoljuk a feljutást.

 

Fotó, slide: pvsk.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus