Elérhető Ettore Messina pécsi előadása

Az olasz edzőlegenda, a négyszeres Euroliga-győztes Ettora Messina, az Olimpia Milano vezetőedzője „The Evolution of Men’s Basketball & Prediction of its Future Trends” címmel tartott előadást a január 13–14-én Pécsett.

Az olasz edzőlegenda, a négyszeres Euroliga-győztes Ettora Messina, az Olimpia Milano vezetőedzője „The Evolution of Men’s Basketball & Prediction of its Future Trends” címmel tartott előadást a január 13–14-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián megrendezett I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián. - adta hírül a hunbasket.hu.

Ettore Messina előadása során arról értekezett, hogy merre tart a kosárlabdasport, milyen változások várhatók, mi következhet abból, hogy a játékosok egyre atletikusabbak, a pálya pedig kicsi. Az egyre magasabb, gyorsabb, erőteljesebb játékosok miatt még kijjebb tolódik a dobások határa, a jövő mesterlövészei már 8-9 méterről is képesek lesznek a gyűrűbe juttatni a labdát.

Az előadás már elérhető a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján (www.ksmk.hu) a Tudástárban (a megtekintéshez regisztráció szükséges).

 

Fotó: hunbasket.hu

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus