Felhívás: idén is kihirdette ösztöndíjprogramját a Rapcity!

Az előző program sikerességén felbuzdulva idén is meghirdette saját ösztöndíját a Rapcity.  

A járványhelyzet okozta válság sajnos sok családot nehéz helyzetbe kényszerített és 2020 óta sokan elvesztették a munkájukat, minden szférában jelentős áremelkedés tapasztalható, illetve az infláció mértéke is magas. Ez azt jelenti, hogy számos tehetséges gyerek sportolónak a szülők csak nagyon nehezen tudják előteremteni az ehhez szükséges anyagi hátteret. 

A Rapcity kosárlabda-kézilabda és cipőszaküzlet, amelynek tulajdonosa úgy döntött, hogy – az üzlet történetében immár másodjára – ösztöndíjprogramot indít a tehetséges kosarasoknak és kézilabdásoknak annak érdekében, hogy ne kelljen abbahagyniuk a sportot.

Az alábbi feltételekkel hirdették meg a pályázatot:

"Az idei évben 4 kosaras és 2 kézilabdás sportolót választunk ki, akiket egyenként egy 250.000 Ft értékű csomaggal támogatunk az általunk forgalmazott termékekből. Ez a csomag tapasztalataink alapján elég arra, hogy erre az évre ellássuk őket sportruházattal és cipővel. 

A jelentkezéshez egy adatlapot szükséges kitölteni, amelyen különböző adatokat kérünk, nyevvizsgát, illetve tanulmányi és sportban elért eredményeket.

Jelentkezz Te is ha.....

-a tanulmányi eredményeid és szorgalmad kiváló
-elhivatott vagy a sportolás iránt
-az ország valamely csapatában aktívan sportolsz
-családodnak anyagi nehézséget okoz a szükséges technikai felszerelés megvásárlása

Töltsd ki a linken található kérdőívet a személyes adataiddal és töltsd fel bizonyítványod, nyelvvizsgád, díjaid, ajánlóleveled, motivációs leveled és esetleg videós bemutatkozó anyagod!

Link a jelentkezéshez: https://forms.clickup.com/f/4ffbr-6401/54DID62K3S27ERJ425

Jelentkezési határidő: 2022. március 21-ig
Eredményhirdetés: 2022. március 23.

A Rapcity csapata"

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus