Fontos pozícióba keres embert a ZTE

Hidegzuhanyként érte a zalaiakat az előd távozása.

"Hidegzuhanyként hatott, hogy a csapatunk masszőre, Horváth Dénes elhagyja klubunkat" - számolt be a ztekosar.hu.

- Mindig is sportoltam és tudom, hogy milyen egy sérülés, egy húzódás. A ZTE KK masszőr állása igazi kihívást jelentett a számomra. Minden játékos egy külön egyéniség, különböző igényekkel és izomzattal. Folyamatosan alkalmazkodni kell az adott helyzethez, ami nagy szakmai odafigyelést igényelt. 

Dénes elmondta, hogy hamar sikerült a játékosokkal és a vezetőkkel közvetlen viszonyt kialakítania, így a közös munka is gördülékenyebb volt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mérkőzések előtti utolsó edzésen mindig bevették a fiúk a félpályás dobóversenybe és szurkoltak neki, hogy sikeres legyen a dobása.

- Nehéz szezonunk volt, sok munkával, de minden percét remek tapasztalatszerzésnek tekintettem, amit a későbbiekben hasznosíthatok majd. Nagyon jól össze tudtam dolgozni az orvosi stábbal, Viki nénivel és Szalai dokival. Köszönöm az itt eltöltött időt mindenkinek!

Dénes bejelentette, hogy egy új lehetőség miatt szeretne váltani, ami kihívásokkal lesz teli. A vezetőség nagyon sajnálja a masszőr távozását, hiszen egy remek csapatembert ismerhettünk meg a személyében, aki szakmailag is magas szinten segítette klubunkat. 

Horváth Dénesnek köszönjük a munkáját, továbbá a jövőben magán- és szakmai sikereket egyaránt kívánunk!

Ezt követően pedig a klub közzé is tette az álláshirdetését:

Ha szeretnél egy nagy múlttal rendelkező csapat mellett dolgozni, szereted a kihívásokat és nem mellesleg a kosárlabdát is, akkor a csapatunkban a helyed!

Elvárásaink:
-    gyógy masszőr, sportmasszőr képesítés
-    kinesio tape képesítés
-    angol nyelvtudás, jó kommunikációs készség

Munkavégzés helye: Zalakerámia ZTE KK mérkőzéseinek, edzéseinek helyszínén.

A fényképes önéletrajzokat az info@ztekosar.hu,  másolatban a starics.kornel@ztekosar.hu email címekre várjuk.

Jelentkezz és légy Te is a csapatunk tagja!

fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus